Drngrkm Cemos bulantilar geçti çok sukur 16+6 olduk 1,5 kilo almişim. Sırt agrilarim zorluyor bir tek. Memişler buyudugu icin sanirim 😂🙈 sen nasilsin canim?
AdasuBraDoanay Cemos 31+6 yarın kontrolüm ve böbrek büyümemle ilgili utrason çekimim var 😔 dua edin ileri çıkmasın çok hareketli benimki yerinde durmuyor
Cemos Drngrkm valla benimde 1 haftadr felan mide bulantm var hic bisi yapamyorum ne temizlik ne disari ckma hic bisi 😔 onun disinda guzel hersey ben senin yarn kadarm suan 😍😍 8+2 😀
EbruEgemen1123 Ya şu an karnım taş gibi olsu semsert ama kızım kıpırdıyo da anlamadım 29 haftamız biticek bugün
Cemos EbruEgemen1123 ayy sen yaklasmssn kuzuna kavsmaya 😊😊 bazi yedigin seylerden dolayi oluyo olablr bazi annelerde mide bagrsak sertlesrms yedigi seylerden kaynakli bude haliyle gobegnde sertlesmesine sebeb olurmus 😙
EbruEgemen1123 Cemos 😂😍 kavuşmaya yaklaştık ama çokta yapyakın değil ya 😂 valla sertleştircek bişi yemedim birden bi kasıldı taş gibi anca yumuşamaya başladı. 🙈
Babyseymen Cemos valla Yolu yarıladım mı yarılamadım hiç anlamıyorum beben biran önce oğlum hareket etsin hissedim istiyorum cnm senin kaç hafta