Svde Annesed bende trabzonluyum istanbulda doğup büyüdüm trabzona gelin geldim brnim kadrrimi yaşayan biri daha varmış demekki😅
Oz_se Svde Iremnurrmemis23 Iremnurrmemis23 benimde oyle hatta ayni haftadayiz dokturum her seferinde vay koca kafa vay deyip gülüyo erkek bebek kafaei büyük olurmus hicte bi sıkıntı gormedi bu konuda
MerveAksu Mine ben ajan çok yeniyim bi kere gittim dün okul çıkışı ipekyoluna onda da hamile olduğumu öğrendim ☺ Doktor araştırmaya başladım da bakalım artık
MerveAksu Mine Cihanpol eskiden çarşıdaydı sonra oraya alındı daha iyi bi yer cihanpol. Ben de mesai bitmeden yetişeyim diye ipekyoluna gittim hamile miyim öğreneyim sonrasında doktor ararım mantığıyla 😁😁
EsraM Merhaba kızlar, benim memleket Kahramanmaraş, fransadan Türkiye’ye gelin gittim bende eşimle Malatya’da yaşıyoruz 😊
Mine MerveAksu hem yakın olması da iyi oluyor bence 😂 randevu al gidecek olursan daha az bekleme süresi oluyor rahat oluyor 🤣
Zeynepikranur Snmscl ikiprensannesi__ ne güzel ya bende bulamassam eğer gidicem özele büyük ihtimalle uzun süredir uğraşıyorum yer bulabilmek icin