Svde Annesed bende trabzonluyum istanbulda doğup büyüdüm trabzona gelin geldim brnim kadrrimi yaşayan biri daha varmış demekki😅
GoNCa Pitircikveannesi ayy malatyaya gitmiş gibi oldum, merhaba Pıtırcığın annesi, malatyanın neresindensin
Pitircikveannesi GoNCa Ben hiç gitmedim malesef yaaaa😔 İsmim Gülşah bu arada memnun oldum 🤗 Pötürge sen neresindensin?
GoNCa Pitircikveannesi memnun oldum benimde ismim Gonca, malatya çok güzel gitmelisin, annem arguvanlı babam hekimhanlı bende eski malatyalıyla evlendim ☺
Pitircikveannesi GoNCa İnsan hemşerisiyle karşılaşınca çok mutlu oluyor ya😍🤗 Bende gitmek çok istiyorum ama bi türlü nasip olmadı İnşallah bebişle nasip olur toprağımı görmek🙏
GoNCa Pitircikveannesi evet haklısın gerçektende öyle oluyor, malatyalılar biraz kaba konuşur, ben bide almanyadan geldim Zaten türkçem bozuk, birde izmire geldim, başlarda nasıl zorlandım, hepsi çok kibar
Irmak SerminDogan Merhaba! Msjınızı görünce sorim dedim, bende Diyarbakırlıyım Almanya’da yaşıyorum. Siz neresinden acaba ? 🤱🏼🤰🏼
Pitircikveannesi GoNCa Yok kız😂 Şive açısından mı diyorsun? Bende şive yok ama inan konuşmasından anlıyorum nedense Malatyalımısın diye soruyorum. Bende “he” çok diyormuşum benimde ordan anlıyorlar galiba Malatya da çok he deniliyormuş😂
GoNCa Pitircikveannesi bi kaç kez malatyaya gidersen kaparsın şiveyi 😂 bazen okadar komik oluyorki, he kelimesi de çok kullanılıyor evet çok nadir geçer bi cümle içerisinde
Pitircikveannesi GoNCa Hahahaha ve İnan bizim ailede sülalede hatta kimse he demez bi tek ben diyorum😂 Genlerde var işte demekki
cansuece Dmlaa bende Kastamonu instagramdan ekledim muratcansuyilmazz adresim 😊 tabi Kastamonu da yaşamıyorum eşim iş bedeniyle