Papatya07- yamanagihan demir ilacından dolayı mı kabızlık oldu yoksa içemediğiniz için mi , birde hangi demir ilacını kullanıyorsunuz
yamanagihan Papatya07- demir ilacını içince rahatlıkla çıkabiliyordum bayadır kullanamıyorum elimde bitti ama doktor bana yeniden yazmıştı o an da da elimde bitmeyen ilaçları yazınca da alamadım bu hafta alabilicem. Adını hatırlamıyorum valla
haticeguneess yamanagihan canım aynı şeyi yaşadım inan ki hastanelik olmuştum o kabızlıgı çekmeyen bilemez oturamıyordum bile acısından zeytinyağı kayısı kompostosu hepsini denedim işe yaramadı sadece kefir işe yaradı her gün mutlaka sade kefir iç kesinlikle çok rahat edeceksin
gizem-cbn yamanagihan probiyotik Alman lazım kefir iç activia yoğurt lardan ye etkisini göreceksin. Özellikle akşam bi fincan Türk kahvesi de bazen bağırsaklara iyi oluyor bende başlarda kabızdım
Ades5454 Bende çocukluktan beri olan bir problem kabızlık gebeyim suan ekstra arttı demir ilacı direk kabızlıgı etkilediği için doktorum solgar markasının demir ilacını önerdi sindirimi kolay bir ilaç tavsiye ederim doktorunuza sorun yine de
Papatya07- yamanagihan anladım geçmiş olsun benimde tam tersi ilacı içince oluyor aynı problemi yaşıyorum çok sıkıntılı bir durum insan oturamıyor bile 🙁
Alexab yamanagihan activia sade yoğurt, kefir, kuru kayısı, aç karnına zeytinyağı içmek, hergün yürüyüş yapmak, magneisee calcinee saba solüsyon içmek, hareketsizlik kabızı tetikler.