yamanagihan Kızlar 2 hafta gibi süredir demir ilacını kullanamıyorum doktoruma yazdırmıştır ilacı fakat henüz bitti görünmediği için sistemde ilacı alamadım. Ve tuvalete de zor çıkıyorum fakat yeterli olmuyor kabız gibiyim. Önerileriniz nedir tuvalete çıkabilmek için?
tugbadurmaz34 yamanagihan bende aksine decavit içiyorum çok afedersiniz ama bazen günde 2 defa çıkıyorum bu da normal mi bilemedim
Yeliz34 yamanagihan sakın çok ıkınma ben o hatayı yaptım basur çıktı uğraşıyorum şimdi 😔şurup var duplac diye bişi olması lazım çıkartıyor hamilelerde kullanıyor doktoruna danış Bi kullan
yamanagihan tugbadurmaz34 ilaçtan ilaca fark vardır tabi beni de güzel çıkartıyordu tuvalete memnunum ilaçlarımdan maşallah 😁
MelikeD Yatmadan nar yiyince ben de çok faydasi oluyor, bir de yer fıstığı yemek benim bağırsaklara çok iyi geliyor bı deneyin derim kabızlık çok zor uzun yıllar çektim 🤦 çok geçmiş olsun 🙏
Ayse343434 Doktorunuza söyleyin başka bir demir ilacı yazsın. Günde 1 bardak kefir içebilirseniz kabızlık sorununuz gidebilir ben öyle buldum çaresini.
Ayse343434 yamanagihan yamanagihan öyle yapın bence de. Zaten doktorlar süt kefir yoğurt öneriyorlar şifa olsun size de bebeğinize de :)
MelikeD yamanagihan yani çok yemeye gerek yok iki üç kaşık yine yeterli ben üç dört bir güne bir yiyorum
Yeliz34 yamanagihan kız yok ıkınma 🤣🤣sulu şeyler tüket katı bişey yeme kayısı hoşafı yap iç bağırsaklarını çalıştıracak şeyler tüket bide sıcak su iç bağırsakları direk çalıştırıyor🤣🤣
asell13 yamanagihan maden suyu bende çok işe yarıyor ama beni zaten tam tersi demir hapı kolaylaştırıyor . Kuru kayısı yiyebilirsin ara öğünlerinde 2 kaşık zeytin yağı veya belki birinden biri işe yarat