minnos1mom İyi geceler anneler , bu akşam kanamam oldu biraz 10 haftalığız , acile gittik ama birşey yapamayız dediler kadın doğum doktoru yokmuş, sabah doktoruma gideceğim, düşük tehlikesi geçiren oldu mu aranızda neler yaptınız nasıl atlattınız
Hulyabozkurt minnos1mom ben yaşadım progestan hap verdiler bol bol dinlenmemi istediler öyle geçti kahverengi lekelenme şeklinde oldu
Mrvm005 minnos1mom evde progestan varsa vajinal yolla koy sabaha kadar en azindan. Ignesi varsa vurdur kanamadan kaynakli Ilk gebelikte 3 ay kanamam oldu adet kanamasi gibi. Asiri kanamada hemen gidip igne vurduruyordum. Surekli 3 kez progestan fitil kullandim. Kimseye soylemedim annem dahil sadece esim ve ben bildik. Yerimden hic kalkmadim evimi toz goturdu o derece bebekten degerli degildi. Elim karnimda bebege dua edip seni istiyorum seni bekliyorum dedim hep doktor tavsiyesiydi buda. Gerisi de Allaha kalmisti cunki saglikli dogsun diye adakta adamistim bn o kanamalarla kontrole gittiğimde. Cok sukur 3.5 yasinda
Sumeyye_g minnos1mom progestan hap kullandım orolutan depot iğnesi kullandım belli bir haftaya kadar bir süre devam etti kanamam sürekli yatattım şükür sonra geçti inşallah sizde sağlıkla kavuşmak nasip olur
Banuus minnos1mom bende yaşadım progestan iğne ve proluton iğne oldum uzun bir süre , kan sulandırıcı kullanıyorsan kestirebilir doktorun, bol su iç ve sadece yat . Yatak -koltuk-tuvalet başka bişey yapma ben öyle atlattım
minnos1mom Mrvm005 ilk gebeliğim hiç öyle ilaçlar yok evimde sabah erken doktoruma gideceğim inşallah bende hayırlısıyla atlatırım bir sıkıntı olmadan, çok teşekkür ederim
Haticerman minnos1mom gittiğiniz hastanenin doğumhanesi yok muydu? Oraya yönlendirmeleri gerekirdi. Bende 2 defa yaşadım acile gittiğimizde doğumhaneye indirip hemen muayeneye ediyorlar. Dogumhanesi olan bi hastane acile gitmenizi tavsiye ederim
minnos1mom Haticerman Canım doğumhane servisine çıkardılar sadece kanamama yani pedime baktılar hiçbir şey yapılmadı , neyse ertesi gün doktorum hap yazdı şimdi onu kullanıyorum inşallah bir sıkıntı olmaz
Haticerman Hulyabozkurt çok şükür 😍 darısı yatış cezası alan hamişlere olsun bana da dinleneceksin dedi 20+6yim ve bugüne kadar progestan kullandım artık bırakabilirsin dedi. Umarım son içişim olur ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım 😍
Esracigdem minnos1mom ben geçirdim coook uzunca bir süre 3 ay kadar yattım. Perinatologda buldum en son çareyi
Rumeysaglnin minnos1mom düşük tehlikesi geçirdim yaklaşık üç dört hafta kanamam oldu ve kanama miktarım aşırıydı . Düşük yaptığımı düşünüp bir kaç defa acile gittiğim de oldu En son parça parça gelmeye başladı baya kesin düşük yaptım diye düşündüm hastaneye gittim bebeğimin kalp atışları vardı çok şükür bilmediğim ikizim düşmüş iğne verediler keseyi o zaman gördüm çift yumurta ikizi olarak rabbim birini bağışladı çok şükür Üzülme diyemiyorum anne yüreği üzülüyoruz sadece Rabbimden geldiğini hatırlayıp tevekkül edersek içimiz bir nebze olsun rahatlar içinizi ferah tutun inşallah sağ salim alın kucağınıza 🤲
Bebiikommm Benimde oldu kanamam ben direk doktorumu arayıp söyledim oda proluton deport vurulmamı söyledi progestan zaten kullanıyordum o dönem coraspin ve oksapar kullanıyordum coraspin i kestik bi süre sadece tuvalete gittim geldim hep yattım ve bol su içtim
mervemurat16 minnos1mom 12.ci haftamda bende kanama oldu düşük tehlikesi vardı iğne fitil verdi doktor bol dinlenmek lazım sonra geçti şükür
Haticerman minnos1mom ilacını düzenli kullanıp bol bol istirahat edersen Allahın izniyle bisey olmaz canım doktorundan gerekli uyarıları yapmıştır zaten çok geçmiş olsun 😍