Deletedmom_116 bizim maddi olarak sıkıntımız yok o konuda ama benim evim deniz kenarı sayılır deniz kenarına gitmek için bile yokuş inmem gerek. Hatta minibüse, markete binebilmek için bile yokuş inmem gerek. Bilen bilir cadde çarşısı bile dik yokuş buranın öyle bir yer yani😅yani bide kendim de zayıfım zaten yokuş aşağı o bebek arabasını tutabileceğimi zannetmiyorum, çıkarken itmesi zaten ayrı zor olur. Minibüsler de okul servisi gibidir burada İstanbuldaki gibi değil. Yani o yüzden doğurunca da fikrimin değişeceğini zannetmiyorum gideceğim yere arabamla gidiyorum. Gerçekten burada her yer yokuş, taşlık alanlar falan da söz konusu değil o belki idare edilebilir avm olarak burada bir tane avm var o da küçücük dükkanların çoğu kapalı kimse olmadığı için. Ben market için falan kanguru düşündüm. Bahsettiğim çok bilmişler kişisi siz değilsiniz. Kadın yokuşta yaşadığını belirtmesine ve gerekçelerini anlatmasına rağmen birisi de gitmiş kocasına cimri demiş kadının. buna çok sinirlendim bence çok hadsizce. Herkesin kendisine göre gerekçesi var