Pharmgirl B-use teşekkür ederim canım seninde sanada allah bagıslasın🙏 geçen ay takip etmiştim bu ayda takip edicem inşallah kanamam bitince
Hamide-uu Selam kızlar5. Haftamdaydım beta hormonun 86 cıktı ve doktoru. 150 gecmesi gerektigini söyledi az lekelenmelerim ve karın agrım var kimyasal gebelik yaşayanlar adet geliyormj nasıl süreç var ve hemen adet kalınıyormu sabahtır aglıyorum
edaozkyyy Hamide-uu düşük yapmadan bir gün önce çok şiddetli bir bel ağrım vardı yataktan kalkamıyordum ertesi günü sabahta çok şiddetli bir şekilde karın ağrısıyla uyandım adet sancısının iki katıydı doktora gittiğimde kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi doktor zaten bir gün öncesi beta takibi yaptırdığımda da betam düştü iki kere 30 eylülde düşük yaptım 4 ekimde bitti kanamam Kasım 12 de adet gördüm
momofmychildren Pharmgirl kimyasal gebelikten sonra kürtaj oldum kanamam biter bitmez doktor deneyebilirsiniz dedi yumurtlama takıp etmedim gün aşırı ilişki denedik kanamam biter bitmez
Pharmgirl Ecexxxxxx Hamide-uu değerim düşmeye başladıktan 1 hafta sonra adet oldum adet olunca sıfırlandı
Ozr42 Geçen sene kimyasal gebelikten sonra 2. Ayda tekrar hamile kalmıştım ama oda sağlıksız gebelikti. Düşük yaşadım. Düşükten sonra 4. Ayın sonuna doğru tekrar hamile kaldım . Şuan 32+1 iz
Hamide-uu Pharmgirl merhabalar kimyasal genelik şüphesi var hafif lekelenmerim kasık agrım var normal adet gibimi geliyor
ilkheyecanim96 Pharmgirl evet ben 2021 kasımda geçirdim aralıkta kalmıştım hemen kızım 15 aylık 2.hamileym darısı sana hiç üzülme kimyasal gebelik kötü bişey değil
ceren2605 Pharmgirl ben 1 sene icinde iki kere gecirmistim ikinciyi gecirdikten 3 ay sonra hamile kaldim simdi 22 aralikta dogumum var🙏🏼
edaozkyyy Pharmgirl bende Eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim canım ilk gebeliğimdi 2 ay oldu gebelik yok ilk adeti mi kasımda gördüm ama asla umudunu kaybetme bende öyle yapıyorum akışına bıraktım hayırlısı neyse o olsun diyorum her zaman 🙏🩷
sehrengiz_8 Pharmgirl kimyasaldan sonra üst üste üç kere daha kimyasal gebelik yaşadım ve bunların sonunda sağlıklı bir gebeliğim oldu. Bende yumurta rezerv azdı ve kalitesi düşüktü
sehrengiz_8 Pharmgirl hepimizin sonu güzel olsun inşaAllah şu anda tekrar hamileyim yine üç kere kimyasal bir kere boş gebelikten kürtaj ve 9+6 haftalık hamileyim