annelibebekli ne güzel belirtmissiniz. Sanki insanlar rahatsızlık vermeye geliyorlar. Vefanin, akrabalık iliskilerinin fazlasıyla önemini yitirdiği Bu dönemlerde, ben beni düşünüp gelen kişileri çok önemsiyorum. Ben de gerçekten önemsediğim insanları ziyaret ederim, onemsemiyorsam ne kadar kan bağı da olsa telefonla tebrik ederim. Evime gelen, güzel duygularımı paylaşan insanları da iyi ağırlamayı önemserim. Benim de etrafımda hep sevgisini güzel yansitan, her süreçte soran destek olan insanlar var sizinki gibi. Öncesinde hazırlığımi yaparım agirlasmadan, geldiklerinde sizin dediğiniz gibi kendileri organize edeceklerdir yabancilamayip eminim. İlk dogumumda da böyle oldu. İnsanların mutlu zamanlarınızda yakınlarımizda bulunmasını yük, uğraş gibi algilamamaliyiz. Zaten kimse de hadi bebek görmeye gidelim de karnımızı doyuralım düşüncesi ile gelmiyor, siz kendi misafirperverliginizi nasıl yansitmak istiyorsanız öyle yapın, kimse bir börek bi kek koymadı demez. Ben yapmıştım kaldı ki çalışan bir anneyim ben, bana zaman ayırıp gelen herkes kiymetlimdir. Gelen herkes bide bunlar için mi uğraştın, niye zahmet ettin biz tebrik edip gidecektik, helal olsun bunları bile aradan cikarmissin dediler. Etrafımızda varlığı bize iyi gelen, geldikleri zaman bize zahmetten çok nese veren kişiler biriktirmek önemli