ulkuerdogann birmucize1 inanmıyorum ama hep sağ tarafta tarafa yatınca rahat edip uyuyorum ekşi tatlı da karışık aşerdim cinsiyetimiz kız
Edaaa123 birmucize1 kızlarımda bulantı vardı oglumda olmadı Kızlarda canım limon turşu isterken oglanda tatlı ve ekşi istiyordum limonlu çayla tatlı yiyorum😂😂😂
SedaTemel birmucize1 hiç alakası yok tamamen hurafe hepsi :)) gebeliğimin başından beri hep ekşi tuzlu yedim hatta ilk aşerdiğim şey turşuydu :) ekşi yedim yiyorum da ama Ayşe’yi değil Hakkı’yı doğuruyorum yani 😀😀 gebelik çok bulantılı olursa kız oluşmuş göya ben 30. Haftadayım hala bulantım kusmam var mesela. Sadece ben de şu oldu karın kendini çok belli ediyor kuzenimle aynı anda hamile kaldık o kız ben erkek çok bariz fark var onun karnı çok yayvan benim ki sivri bence sadece burdan anlaşılır önceden gerisi hurafe ki o da vücut yapısına göre de değişebilir
birmucize1 SedaTemel benim kendi gobegim olunca karnim cikmadi diyebilirim kendi gobegim var hala 🤣 ama tatliya cok dustum 10 gun sonra kontrolum var 15 haftalik oluyorum muhtemelen cinsiyet belli olur bakalim ne cikicak 🥹💜
SedaTemel birmucize1 5.aya kadar kendi göbeğin gibi görünüyor 5.ay bittiği gibi öyle bir karnın çıkıyor ki bir anda şok oluyorsun :))
SedaTemel birmucize1 belli olur cnm 15. Hafta da net olarak gösterir kendini erkekse zaten kesin bacakları açık sizi bekliyor olur :))) benim ki her gittiğim de bacaklar on metre açık bizi bekliyor :)))
birmucize1 SedaTemel ahahhaha erkekler karinda bile aynilar yaa ahaha yigidin mali ortada olur misali 🤣🤣
SedaTemel birmucize1 inşallah canım benim çok güzel bir duygu gerçekten ben görüntümden hiç mutsuz değilim karnımı çok sevdim yüzümdeki burnumdaki şişlikleri bile çok seviyorum çünkü onların hepsi bana Allah’ın bir mucizesi karnın çıktığı gibi sürekli fotoğraf çekil çünkü hepsinin bir anlamı var vücudumun bazı yerlerini kahverengi lekeler bastı ama inan umrumda bile değil gitmeseler de olur yavrumdan bir iz olarak kalır :)
SedaTemel birmucize1 ay hiç sorma ya biz cinsiyet partisi yapmak için doktordan cinsiyeti söylemesini istemedik kardeşime mesaj attı fakat ekranda o kadar tabak gibiydi ki eşim aslında gerek yok çünkü ben pipiyi gördüm dedi hahah 😄
SedaTemel birmucize1 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, ayaklarına hiç taş değmesin inşallah 😊 benim ki de biraz zor geldi tam hadi bişeyler deneyelim yapmadık demeyelim diyip tüp bebek için hastaneye gittiğimiz de hamile olduğumu öğrendim 😀
Sedakara Kızıma hamileyken 12.haftada belime kramplar girmeye başlamadı 6, haftadan 4.aya kadr hep kusdum zayflamsdim.simdi tekrar hamileyim 6+4 haftayiz smdilk mide bulantm yok ama sürekli uyku halindeyim halsizlik çok hiçbir iş yapasim yok