hilaleee Kızlar ben bekarken yumurtalık kisti alırdım sol yumurtaligimdan. Daha sonrasında evlendim ve 3 buçuk yıldır çocuğum olmuyor çoğu kez klomen ve 2 aşılamam da olumsuz oldu. Rahim filminde rahimim sola doğru yatikmis. Ve bu normal değil dedi doktor geçirdiğiniz ameliyatta yapmış olabilir dedi yapışıklık olabilir rahim içinde dedi. Böyle birşey yaşayan varmı aranızda.
Bebegim3444 hilaleee histeroakopi olup açtırmaniz lazım. Benmde işlemden kaynaklı yapisiklik oluşmuş bende tedawi icin gittigimde rahim filminde çıktı histerospi oldum 5. Ayda gebe kalmıştım.
NovaVina_ hilaleee benim de rahmin Y seklindeymis mesela ucgen seklinde olmasi beklenirken. Ancak bu galiba gebelige engel degilmis. Ancak sizin anlattiginiz durumu ilk defa duydum. Rahmin yapisip olup olmadigini nasil tespit edebilecekmis peki ?
aslhnkrts9 hilaleee bende benzer şeyler yaşadım bekarken kist ameliyatı oldum mr da rahmim sola yatık dediler ama gebeliğe engel değil demişti o zamanki doktor 6 ay önce genel kontrole gittiğimde ki doktora söyledim sana kim söyledi bilmiyorum ama saçmalamış normal duruyor dedi doktordan doktora fark var bence tek doktorla kalmak yerine farklı doktorlara bi görünün
hilaleee minipanda kız okumadin mi sen postu 3 buçuk senedir gebelik oluşmuyor 6 kere klomen 2 kere aşılama oldum hepsi olumsuz rahim filmi zaten 1 sene önce çekildi ben başka doktora gittim o bana bunları soyledi
hilaleee Bebegim3444 benim bide rahim sola doğru duruyor resmen. Buda geçirdiğim ameliyattan kaynaklı olabilirmiş. Bu nasıl cozulecek bilmiyorum histereskobi her şekilde yapacak doktorum evet canım
hilaleee NovaVina_ doktor histereskobiyle halledecekmiş hepsini sanırım. Canım zaten ona baktığında hicbirsey engel değildir aslında mesela y şeklinde t şeklinde kalp şeklinde hepsini duydum bunlar gebeliği engelleyen demeyelimde zorlastiran şeyler bunu biliyorum. Ve birçoğu düşükle karşılaşıyor bı gidiyor ki rahmi y şeklinde t şeklinde filan. Yani yoksa hicbirsey Rabbimin gücünün üstünde değildir ❣️
hilaleee NovaVina_ bizim rahimimiz neden ismi hiç rahim diye düşündünüz mü kızlar mesela rabbim öyle önemli kılmış ki bunu kendi ismini vermiş. Bizim rahmimizi bu şekilde yaradininda vardır bı bildiği o ne eylerse güzel eyler. Uzuluyormuyum elbette bazen yikiliyorum dayanamicak gibi oluyorum ama geçiyor hepsi.
NovaVina_ hilaleee tabi ki burun deliklerimiz goguslerimiz bile orantili degil ki. Benim bir defa kimyasal oldu erken zamanda. Onun haricinde kendi doktorum bu Y seklinden bahsetmedi. Hsg rontgen sonucumu gosterdigim doktor soyledi. Bakalim canim klomen tedavisi goruyorum bende.
hilaleee NovaVina_ canım bana da kendi doktorum söylemedi ki, ben doktorumu 3 buçuk sene sonrası değiştirdim artık işinde çok başarılı bı doktora gösterdim ve bana bunları anlattı. Gerçekten endiseliydim ama tanıdıklarım güven bu doktora dedi. O yüzden yoksa dermanım yok.
NovaVina_ hilaleee ben de oneri ile buldum bu doktorumu. 45 yasinda anne olan eski isverenim onerdi. Gozum kapali gittim bende. Cok doktor arastirmadim henuz ama bu beyfendi tup bebek alaninda uzman.
minipanda Ameliyat olman gerekiyorsa ol hiç korkma ,inan harcadıgın emeğin karşılığını Allah cok güzel veriyor,eşinde problem yoksa daha kolay gebe kalırsın eşinde detaylı görünsün
hilaleee aslhnkrts9 zaten gebeliğe engel filan demedi doktorum. Sadece normal değil dedi. Yani ameliyatın kaynaklı olmuş olabilir dedi. Sonuçta gebelikte olusmadikca benim hormon tahlillerim eşimin butun sonuçları temiz çıktığı için bu sola yatiklik ve rahimde yapışıklık olması bizi süphelendiriyor bizi dedi.