Odininmamisi Kızlar ikinci hamileliğinizde bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz. 10. Haftadayım gaz olmadığına eminim içimde minnacık kıpırtılar var 🥹 Hareket olmayabilir tabii ama hareketmiş gibi hissetmek de güzel 🫠
Sermec27 Odininmamisi hareket değil maalesef benim bu 5. Gebeliğim ilk oğlumu 18 de ikinci oğlumu 16 da hissetmiştim diğer iki bebek kürtaj olmuştu su an 9+3 haftalik hamileyim taş çatlasın bunu da 15 de hissederim diye düşünüyorum ama 10. Hafta çok çok erken bende de şu an böyle bir şeyler pırpır ediyor içerden ama o şey gebeliğe bağlı fazla kan pompalandigi için nabız atması bağırsak hareketi gibi bir şey kaçıncı gebelik olursa olsun 10. Haftada hareket olmaz az daha sabr 🥰
Hatice--- Odininmamisi kızımı 16. Haftasında suan erkek 18 haftasında hissetmeye başladım 10. Haftalar o kadar küçük ki o amniyon sıvısının içinde hareketini hissetmek imkansız diye düşünüyorum bende oluyordu ara ara bağırsak hareketleri yada herhangi bir organdir 😂❣️
ebrarmom08 Odininmamisi 10. Hafta çok erken ☺ ben 16 haftada hissetmeye başladım benimde 2. Gebeliğim ama şuan günde 1 sefer 2 sefer belki anca hissediyorum. Halada küçük küçük kıpırtılar 😁
MelteM2cck Odininmamisi bende 2.ye hamileyim. Bende 10 ile 12.haftalarda kelebek cırpınısı ve kayma gibi hep hissettim. Doktor asla hissedemezsin dedi ama gazla ayırt edebiliyordum yani.
poyrazin_annesi28 Odininmamisi Saçmalamayın lütfen 😂 Hissedemezsiniz o kadar haftada isterseniz 5. Hamilelik olsun. Minicik daha nasıl hissettiniz
Odininmamisi poyrazin_annesi28 Konuşmayı keşke mahalleden değil de okuldan mı öğrenseydiniz acaba? 👀 Neyse… Okuduysanız evet hissedemem ama yine de hoşuma gidiyor demişim. Yani hissedemeyeceğimin farkında olarak diğer annelere kaçıncı haftada hissettiğini sordum.