Kizlar 25 Kasım gece 11 sularında aşırı derecede yoğun şeffaf akıntım gelmeye başladı. 26 kasım sabahına karşı sarı balgam şeklinde akıntım oldu. Bu şekilde ikisi birlikte gelmeye basladi. 9 civarı sancılarım başladı. Adet ağrısı şeklinde belden kasığa vuran. Başlarda duzensizdi. Öğlene doğru düzenli olmaya başladı ve nişanımı gördüm. Şeffaf akıntının içinde kan vardı. Sancı araligim 5 dk da bir geliyordu. Şiddeti artmaya başlayınca 17.30 civarı hastaneye gittik. Açılmama baktılar 3-4 cm dediler yatisim yapıldı. 2 saat sonra 4-5 cm dediler. 2 saat sonra 7-8 cm oldu ve çatala çıkardılar suyumu patlattılar sakın suyunuz gelmezse korkmayın beni çok korkutmuslardi ben acılı birsey sanıyordum sadece suyun sıcaklığını hissettim o kadar. Asıl sancılı kasılmalar bu zamanda başladı her sancimi yere çömelerek ve ikinarak karşıladım yaklaşık yarım saat. Saat 10 da çatala tekrar çıktım 5 dk içinde 3 yada 4 ikinmamdi kızımı doğurdum. Devlet Hastanesi’nde yaptigim için ve ebeler yaptırdığı için ilk gebeligin mecbur kesi aticaz dediler ve kesi attılar. 3 tane dikisim var. Ama çok hızlı ve çok kolay oldu sadece son yarım saatim çok sanciliydi o kadar 🥰 sorularınız varsa canı gönülden cevaplayabilirim ben kızıma kavuştum darısı siz bekleyenlerin başına inşallah 🥰