Esracaaa Kızlar cuma günü doğumum var Allah izin verirse sezeryan doğum sonrası sütün gelmesi için bir gün öncesi anne sütünü arttıran bitki çayları içmek işe yarar mı ilk oğlumda 1 gün sonra gelmişti ve mama içtiği için 1 hafta alıştıramadım anne sütüne
esmos27-e Esracaaa hoşaf iç bol bol kayısı suyu gelir Allahın izniyle doğumdan öncede göğüsünü duş alırken sıcak su ile ov masaj yap Doğumdan sonrada aynı şekilde bende sezeryan oldum ilk gün az geldi ama geldi üçüncü gün falan toparlanmıştı sütüm
Cerennx Esracaaa kendimden örnek veriyorum sezeryan ise yapışkanlı bant oluyor zaten hastanede duşa girmenizi öneririm ve ben iki üç gün öncesinden kayısı hoşafı tükettim hem gaz çıkarmak çok kolay oldu hemde sütü getirdi birazda o duyguyu hissettmek gerekiyor bebeğe karşı hatta hoşafı bi şişeye koyup hastane çantana koy derim
Esracaaa esmos27-e tamam doğumdan 1 gün önce duşun altında masaj yaparım sonrasında da anne sütü içerim doğuma giderim inşallah
Anneolmak58 Allah izin verirse pazartesi yatışım var benimde süt getirmek için bir haftadır göğüs masajı yapıyorum gelmeye başladı şükür uyaran verince geliyor banyoda masaj yapabilirsiniz 😊
Anneolmak58 Mia0121 doğumum yakın olduğu için masaj yapıyorum yani işime de gelir tetiklemesi ebemin önerisi ile başladım.
Esracaaa Anneolmak58 bende perşembe günü duşun altında masaj yapsam işe yarar mı zaten 1 haftadır sızlıyor
Anneolmak58 Esracaaa inanın bilmiyorum o konuda birsey diyemem ama 5 dklk bir masajın sanmıyorum hemen doğumu tetikleyeceğini
esmos27-e Esracaaa süt çok içme gazın olur sezeryandan sonra sıkıştırır hoşaf devamlı tüket hem süt için hemde sezeryan sonrası gaz çıkarmak için
Esracaaa Cerennx Yarın alırım ve yaparım hastaneye bende götürürüm inşallah kolayca gelir sütüm tşk ederim 🌸