Beceriklianne İyi günler kızlar 6 Aralık randevu almıstım konya sehir hastanesine calısma saatlerinden dolayı iptal edildi. Ben sabah erkenden gitsem nereden randevu alabilirim bilgisi olan varmı acaba 33 haftalık oldum mecbur gitmem lazım
yanne_ Beceriklianne Dr alikemal belvıranlıya gidebilirsin randevu falan bekleme yok sıra alıp istediğin saat giriyorsun
Tugba-ikizler Beceriklianne bende 4 Aralık ıcın randevu almıştım suan aktıf görünüyor bnmkı ınsallah ıptal olmaz hangı doktora gıdıyorsun ben Mete beye aldım
ebrarmom08 Beceriklianne sabah 6 da gidip sıramatikten sıra aldıklarını söylediler bayanlar bende geçen gün ilk defa gitmiştim. Sordum biraz randevu alamazsak napacaz diye öyle dediler 🙂
sehrengiz_8 Beceriklianne beyhekimden de alabilirsin Ali Kemal belviranlıdan da hangisi daha yakınsa onu takip edin şu an Belviranlı ve beyhekimde mhrsden bazı doktorlar için randevular açıktır
Beceriklianne sehrengiz_8 Dr Mete hoca baskasına gitmedim hiç o takip etti son haftalardayım değiştirmek istemiyorum
havvanur_celik Beceriklianne bende ayin 6 sinda mete beye randevu almıştım benim ki de iptal oldu tekrar alamadım maalesef
erkencikus_ Beceriklianne kadın doğum bölümünde siramatiklerden al sabah erken git alırsınız umarım hangi doktor sizinki