Umut_aras 18+4 kizlar bakıyorum Instagram’da ki fenomenleri malum hepsi hamile 13 hafta 16 hafta olanların karnı bayağı büyük benim karnım küçük gibi geliyor
Deletedmom_112 Umut_aras instagramdaki fenomenler sürekli gündemde olabilmek için arka arkaya doğurduğundan zaten hiç karınları küçülmemiş o yüzden canım seninki normal yani 20 den sonra büyümeye başlar
Nesfur41 Umut_aras Benim karnım 32 den sonra belli olmaya başladı boşver daha iyi işte çatlama riski az oluyor 😂
Aseliimmm Umut_aras ay kız daha ne istiyorsun benim bir arkadaşım var çok imreniyorum 35 haftalık hali benim 15 haftalık hamilimle aynı ünlü gebeliği gibi diyorum şakasına ne bir çatlama ne bir sarkma yok arkadaşımda herkes öyle şanslı genetiği olsa keşke🤧😂
Remziye-karahan Ben 6 aylıkken bana sen nasıl hamilesin diyorlardı 😅7. Ayın sonuna artık büyümeye başladı çocuğun gelişiminde vs bi sıkıntı yoksa hiç dert etmeyin büyük göbeklede hareket etmek çok zor 😊
B7710 Umut_aras Bende 18+3 üm daha hiç kilo almadım göbeğimde çok çıkmadı 64 kilo ile hamile kaldım boyumda 172 normla kilodaydım kusma çok oldu 2-3 kilo verdim daha tam kiloma bile gelemedim
Umut_aras B7710 normalde 54 falan geliyordum hamile olduğumu duyunca birden çok beslendim 58 falan oldum 8. Haftada doktor kontrolüm vardı 58 gwldim şuan 18 +4 hala 59 /60 kiloyum inşallah iyidir tabiki saglikliusa no problem