_Tazeanne Kullanan anneler memnun musunuz travel model kaç kiloya kadar kullanılıyor ben baston istiyorum 2-3 yaşa kadar kullanabilsin diye ama görüntü olarak diğeri daha güzel 😀 kullanıp memnun olan olmayan yazar mısınız
melisinmutfakblogu _Tazeanne baston küçük bebekler için uyumlu değil oğlum yürümeye başladıktan sonra kullanmaya başladık biz ilk dogdugunda bebek arabaları pahalı diye 4 baby olympus modeli kullandım üstüne puset koydum 6 ay da o şekilde kullandım
mimar_anne _Tazeanne ne baston ne travel canım en iyisi kabin boy çok kullanışlı travel gibi hantal değil baston da bana sağlam gelmiyor birde yenidoğan da kullanamazsın
_Tazeanne Başlığı eltim yada kaynanam olarak mı değiştirsem 😏canım analarrr gelin şu garibana tavsiye verin
Pol_en Ben travel istemiyorum çünkü çok büyük ve herkesin elinde olduğu için biraz gına geldi açıkçası 🙈😄 kabin boy almayı düşünüyorum hem güzel görüntülü olanlar var hem kullanışlı tavsiye ederim
_Tazeanne Pol_en ay kabin boy modeli de varmış ben hepsini aynı sanıyorum 😂😂😂hemen bakıyorum teşekkürler
Minigiim-vebenn52 E bastonu yeni doğana kullanamazsın ki kabin boy al o zaman dört yaşına kadar kullanırsın ben kabin aldım
_Tazeanne Minigiim-vebenn52 ay bide bunun kabin modeli mi var hahaha bilmiyordum 😂😂bakayım bi teşekkürler
_Tazeanne mimar_anne Skarakas myprincessgirl_ nb- Evet diğer arkadaşlar söyleyince baktım da oda çok güzelmiş yorumlara bakıyorum karar verince de detaylıdan sonra alacağım inşallah teşekkür ederim hepinize 😍
nb- _Tazeanne bence ikisi de değil direkt kabin boy. Puset takılabilen bi kabin seçersen uzun süreli ve pratik kuşlanım oluyo diyo genelde tecrübeliler
Naime662 _Tazeanne kış bebeği olucağı için ben hemen almak istemedim Ocak doğum Nisan da alacağım o yüzden bakmadım daha
whitedream _Tazeanne çevremde ilk çocuğu olup daha güzel göründüğü için hep travel aldılar tabi sonrası hepsi bebekler 2 yaşına yaklaştığında baston aldı.bende bunu bildiğim için çift yönlü almıştım çokta memnunum.kabin tiplere bütçem yetmediği için anlamamıştım ama çift yönlü tek elle kullanım için rahat ettim