mimar_anne Evinuuu canım sanmıyorum ben oğlum da hiç baş ağrısı yaşamadım şuan ki hamileliğim de çok sık baş ağrısı yaşıyorum cinsiyeti bilmiyorum henüz
_Tazeanne Benim başım ağrıyordu hala da ağrıyor özellikle arka kısmı bebeğim erkek 💙ama alakası var mı sanmam hormonlarla ilgili
Evinuuu _Tazeanne ben de erkekte baş ağrısı var diye duyuyorum da o yüzden sordum ama tamemen bünye ile alakalıdır ya da tesadufi
Boncukk123 _Tazeanne benim de cok şiddetli gözlerim ve başım enseme kadar ağrıyor cinsiyet belli degıl gerçi tahminde bulunanlar erkek diyor sadece
AleynaResul Evinuuu çok alakasız bişey aslında hatta bi çok şey alakasız öyle diyim şahsen hamileliğimde fark ettim
Leyladua Kızıma hamileyken hergün başağrısı çektim, bu hamileliğimde ama hiç olmadı daha cinsiyeti bilmiyorum
Evinuuu Nursemom_ deneyimlerinize dayanarak mi yoksa hurafe mi bu da ☺️ilk deneyimim benim daha bişey anlamadım ben 😂
Enas2365 Nursemom_ çiş renginiz açık sarıysa suyu çok içmişsiniz, koyu sarıysa suyu az içmişsiniz demektir. Cinsiyetle alakası yok
Nursemom_ Evinuuu kendimi arkadaşımda denemiştik doğru çıktı benim de ilk gebeliğim Ve suyu da çok içmeyen biriyim hamileliğim boyunca her gün yarım litre yoktur yani içtigim
Belginylmz Evinuuu yanı bunlar saçma şeyler bas agrisyka cinsiyetin ne alakası War şimdi bunlar hurafe şeyler bunlarla belli olsaydı doktorlarin işi ne yani doktor doktorken bile net olmadan bişi diyemiyor bunlar boş
Evinuuu Belginylmz ben en iyisi doğana kadar millete soylemiyim boş hurafelerle kafamı karıştırıyorlar bebek gelince görürler artık 🙂
Nursemom_ Enas2365 Onu biliyorum bu kocakarı inancı benim yazdığım ama doğru çıkıyor o yüzden bildiğim şey paylaştım
Evinuuu Nursemom_ Boncukk123 idrar rengi ve baş ağrısı ip ucu mu veriyor yani benim de önceleri az su içememe ragmen turuncu gibiydi şimdi de az iciyorum açık sarı .ben etten hiç tiksinmedim belki bu da büyük bir belirtidir 🤷