neslii7 tarlusal yukseklik yaparmi bilmem.nornalde prolaktin yuksekligi adet gecikmesi, vucutta killanma,gogusten sut gelmesi yapabilir.benimde 49 larda cikiyordu.ama bunlarin hicbiri olmadi.hatta tesadufen ogrendim yuksekligi.gebelik istemiyle gitmistim.dr larin bircogu bu araliktaki prolaktin yuksekligine ilac vermiyor aslinda.100 e kadar cikan prolaktin hormonuna cok ilac verme geregi duymuyorlar.fazla yuksek olmadigi ve gebelige cokta engel olacagini dusunmuyorlar.cabli yaayinlarda cok sormustum kadin dogum drlarina.ama arastirma hastanesine gittigim icin bana ordaki dr parlodel vermisti.35 le adetinin gecikecegini sanmiyorum.bu arada bende beyin mr i cekilmisti orda mikro adenom cikmisti.normalde yukseklige bu da sebebiyet veriyormus.bu kullandigim ilacla o da gecti.ama yine 49 larda cikmaya devam ediyordu.stres hormonu ayni zamanda prolaktin.uykusuzlum bile yukselmesine sebep oluyor.hatta dr "hemsirelerin cogunda vardir"demisti.nobete kaldiklari icin.kan vermeden 3 gun once cinsellik olmamasi yararina olur.cunku gogus ucunun uyarilmasi bile prolaktini yukseltiyormus bilgin olsun.