Hilalcikkk Arkadaşlar merhaba yarın görümcem ve kuzeni yemeye gelecekler menü için bir fikriniz var mı
Umut_aras Hilalcikkk patlıcan kebabı pilav yaprak sarması veya lahana sarması mantı veya hoşaf olabilir Çorbada mercimek yapabilirsin
amayinedeiyiilerledim Hilalcikkk -Yoğurt çorbası -Hasanpaşa Köftesi (Nefis Yemek Tariflerinden yapıyorum ben hep) -Pirinç Pilavı -Salata -Turşu Tatlıyı da hazır aldır eşine misafirler getirmeyebilir😅
Gamzecanpolat Hilalcikkk Ben genelde Mercimek çorbası Tavuk çöp şiş Pirinç pilavı Mevsim salata Tarator Köz patlıcan biber salatası Yaprak sarma Ayran içecek vs tamamdır Tatlı : Gelin pastası veya tiriliçe
ASE6154 Hilalcikkk ben böyle misafirim geleceği zaman mutlaka et veya tavuk yapıyorum . Marine edip mühürlüyorum sonrada kremalı bir sos hazırlayıp içinde pişiriyorum, uğraştırmıyorda kendi kendine pişiyor. Yanına pilav ve patates püresi. Çorbasız olmaz zaten eğer ağır bir misafirse mutlaka köz domates çorbası yaparım. Ortaya normal salata veya yoğurtlu bir salata yapıyorum yeter zaten tatlıyıda onlar getirsin bir zahmet
Aybarssmom_ Hangisi kolayına geliyorsa onu yap hamile bi kadının döktürmesini beklemesin valla kimse. Çorba, tavuk sote, pilav, salata, havuç tarator veya başka kolayına gelen bi meze çok bile
Yazmelegi_ Hilalcikkk Mercimek çorbası Et sis veya tavuk şiş Pilav Salata İçecek Birde mor lahana tarator