Yusufeymenimm Daha önce 2 hamilelik geçirdim ama böyle bir şey yaşamadım 11+5 günlük hamileyim hiç bir şekilde et kıyma köfte tavuk yiyemiyorum ( Kayınvalidem kız bebek diyor ) alakası varımdır yaşayan varmı
AzcikMantikliOlun Yusufeymenimm dün buna benzer bir post okudum. Ben de et tüketemiyorum ama oğlum olacak. 🤣
essbl Yusufeymenimm bende tiksinmiştim bir süre hiçbir şekilde yiyemedim kokusu midemi bulandırıyordu 🥲 ama cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum benimki erkek
Yusufeymenimm Aysee1123 inşallah vardır ya 2 oğlum var hiç böyle bir şey yaşamadım bunda bakalım ne olucak
Sumeyye00 Bende et ve köfte yiyemedim tavukta o kadar sıkıntı olmuyordu bebeğim kız cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum
Yusufeymenimm Sumeyye00 saflıkla gelsin benim 2 oğlum var hiç böyle bir durum yaşamamıştım ama inşallah kızım olur
Flymumy Bende 5 .ayıma kadar hiç bir eti yiyemediö görüntüsü bile tiksindiriyordu benimde kızım olacak🥰şimdi yiyorum ama severek değil hala
Anneseker Yusufeymenimm cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama benim hamileliğimin ilk haftaları kurban bayramına denk geldi k*n görmekten etten soğudum yiyemiyorum 29 haftalık oldum hala aklıma gelince midem bulanıyor öncesinde etsiz yemek pişirmezdim çok severdim
HicretKar Anneseker cinsiyete etkisi olmaz ama bol yeşillik tüketmeye çalışın ki kansızlığınız olmasın, bir de et yiyemiyorsanız bile pilavınıza çorbanıza filan et suyu katmaya çalışın, mutlaka da düzenli kan tahlillerinizi yaptırın. B12’ye de baktırın
miniklerinannesii00 Cinsiyetle alakası yok. Bende etten kıymadan tavuktan hatta herşeyden tiksindim ama bebiş erkek .
ozgeerkan73 Yusufeymenimm tavuk , et , köfte, sucuk tiksiniyorum bunlardan, kokusunu alsam direk mide bulantısı artıyor
Gezenlady Yusufeymenimm ayy benımde tavuk kasapın önunden geçemiyorum o kızarmıs tavuk kokusu ölüm gibiii🙈ama tavuk dünyasında tavuk yiyorum evde misafirlikte yiyemiyorum🤷🏻♀️
Myasminn Yusufeymenimm oğlumda hiçbir şeyden tiksinmedim şimdi 36+4 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah, ilk 27-28 hafta et balık tavuk yumurta görmek bile istemedim ☺️
Yusufeymenimm Myasminn dağlıkla geldin bende oğlumda hiç bir şeyden tiksinmedim ama bu çok farklı kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini
Mimpie Yusufeymenimm ben de aynı şekilde, eti çok severim normalde ama zorla yiyorum. kızım olacak ☺️
Yusufeymenimm Mimpie dağlıkla geldin kaçıncı haftada öğrendiniz koz olduğunu . Benim 2 tane oğlum var aşırı iştahım açık olurdu ama bundan hiç bir şey yiyemiyorum yediğimde midemi mahvediyor
Kutlu Yusufeymenimm ben de tavuktan ve balıktan tiksindim balık yine salatayla falan yiyebiliyorum da tavuk hiç yiyemiyorum