Baahar4549 LavinsMom 3. Trimester beni boğdu boğdu duvara attı, çığlıklar yardım çığlıkları 😄 vücudumun her zerresini dövdü 😄
LavinsMom Egemoms1303 benim oglan da boylee. En cok da videoya cekmek isterken sakin duruyor ya ona deli oluyorum 😂
Egemoms1303 LavinsMom aynen bi video çekeceğim de bide babası hareket ediyor mu diye baktığında görende yalan söylüyorum sanacak 😂😂
LavinsMom Egemoms1303 ay yok benimki babasina tepki veriyor yalniz 😄 9 ay tasi sonra gelsin babaci olsun 😅🤣
2prns_1prnssannesi LavinsMom ayyy aynn canım benm bebişde öle babası 3 gün üst üste mesai kaldı geç gelip erken gidiyo sesini duymadı diye hiç kıpırmadı bi gün bişey oldu sandım Allah korusun sonraki gün dedim konuş biraz ilgilen oğlunla şimdidden babacıyız
LavinsMom Egemoms1303 ayneeen 😄 eşim bi havalara girdi ayni ben falan. Erkek tabi bana benzeyecek bilmem neler 😂 bir de diyorlar erkek anneye kiz babaya benzer
Egemoms1303 LavinsMom yaa evet oda tutmadı bizimkide öyle oğlum vur anneneler falan adam bildiğin yandaş buldu kendine 😂😂
LavinsMom Egemoms1303 ya bu erkekler hepsi mi ayni oluyor ? 🤣 Bazen canimi acitiyor iceride. Aferin oglum soyledigim gibi baak ben ogretdim falan ogluma diyor. Cocuk yaa sanki 🤣🤣disaridan bakinca da nasil kabadayi maco erkek der . Evde cocuk cocuk haraketler
Egemoms1303 LavinsMom ahahah ayneenn 😂😂 ama bir hoşuma gidiyor öyle oluşu anlatamam 🙈 🧔🏻 benim adam bu emojiye benziyor eski asker bide höyt aslinda ama 😂😂
Aybarssmom_ Allah 3.trimester sabrı versin herkese ben perişan oldum kardeş yaparım diyordum yapmam kardeş mardeş 😁😁😁😁
Baahar4549 LavinsMom Daha bunu doğuramadım 😄 ama aklım hala yapmadıklarımda 😄 Allah nasip ederse bir kardeşi olsun isterim.