Kubragnssvr63 Balgebe bizde 26+3 üz şuan. Bizde de durum aynı bir kaç gün çok hareketliyse sonrasında tam tersi oluyor doktorum normal demişti 🩷
Guler92__ Balgebe ben de 25. Haftadayim geceleri sabaha karşı hareketliydi şimdi iki gündür azaldı ben de üzülüyordum demek ki herkesin öyle
Kubragnssvr63 Bebisbg34 ilk gebeliğim olduğu için herseyi bende yeni öğreniyorum vallahi 😊 ne zaman düzene girer hep böylemi gider bilmiyorum belki de benim kız biraz sakindir diye düşünüyorum bazen 😁
Kubragnssvr63 Bebisbg34 neyse az da olsa hissediyorsak sorun yok demek hiç hissetmemek sıkıntı bunada şükür sağlıklı olsunlar da 🥲
Ebru3439 Balgebe azalma olabiliyor ama günde 10kere hareket ediyordur 🌸 bir de günleriniz hareketli geçiyorsa da azalma olabiliyor. Ne yediğinizde daha çok hareket ediyor o yiyeceği keşfetmekte işe yarıyor 🫠
Pnar3534 Balgebe valla canm ben 29 haftalığım illa gün içinde tekmeliyor ancak hergun hareketi aynı değil bazı gunler hiç durmuyor bazı gunler gece 1 2 hareket
bkre_crk_ Pnar3534 bnde 29 haftaligim aynisi bnde de oluyo bnde antbiyorik kullaniyorum diye korkuyorum surekli
Pnar3534 bkre_crk_ 2 hafta önxe kullandm ben antibiyotik doktora sordm etkılermi hareketini hayır dedi. Birgunleri birgünlerine tutmuyor:) sen neden kullanıyorsun antıbıyotık
bkre_crk_ Pnar3534 benim dis apse ypmisti 1 haftadir kullaniyorum bugunde cektircem ama icim icimi yiyo kotu bisey olmaz insAllah
Pnar3534 bkre_crk_ canm ben kanal tedavisi oldm dişim apse yaptı benımde çok çektim. Doktorum onayladı aynı hastanenın diş hastanesinde kanal yaptm çok şükür birşey olmadı. Enfeksiyon daha zararlı dedi doktorum. Şimdide dolgu yaptıracagım.