066 Kızlar çok acıdı halende açıyor enfeksıyondan dolayı yaptılar cısımı yaparken yandı sımdı azıcık pembe çok çok açık pembe şey geldi ama 1 kere sadece sılınce peceteye bıraey olurmu
Pamuk 066 Nerdeyse her hafta vajinal muayene oluyorum kültür verdim kaç kez fakat hiç böyle bisey yaşamadım.Kendinizi mi kastınız acaba.
Seguemka 066 066 kaç haftaliksiniz ki bende hiç istemediler yaparken kendinizi kasmis olablrsnz ondan acimistir ama için rahat etmyrsa doktora git cnm
066 Pamuk ebet çok korktum biraz kastım kendımı ondan acıyor su an bırdaha gelmedi ama tahrıs olduğu için olmuştur demı kızlar 
Aynurkrm Pamuk akıntınız varmı sizde serklajlısınız sanırım diymi akıntım oluyor su gibi gün içinde çamaşırım da ıslaklık oluyor ama pijamama filan geçmiyor
Pamuk 066 24. Haftaya geldim serklajliyim bazen günde 2 kez vajinal muayene oluyor sorun yaşamadım canim.
066 Pamuk ben çok kastım canım ondan tahrıs oldu sanırım otururkende açıyor çünkü mantar var bendede o çubuğu soktular karıştırdılar bırde kotu ettı beni ılk cısımde mendile çok az apaçık pembe gını geldi başka hıc gelemdı acıyor ama gelmedı
Pamuk 066 Mantardan dolayı acimistir canim.Kultur vermen iyi olmuş mantarın hangi tür olduğunu bilip tedavi etmek daha kolay.