mavideniz6 Gul-A o kadar işim var ki kafamda sırf onlar bile beni yormaya yetiyor.32 haftadayım.Son 54 bizim de.Odasını aldık daha bir ay sonra gelecek.Kıyafetlerinin etiketlerini çıkardım renklerine göre ayırdım bekletiyorum bir hafta sonra yıkarım diye.Beşiği bebek arabasını aldım duruyorlar öyle ortada.Her şey birbirine girmiş gibi hissediyorum.Şöyle büyük bir temizlik gerekiyor yapacak dermanım yok olsa da oda gelmeden hiç bir şey yerli yerine oturmayacak.Buzluk hazırlığı yapılacak doğum sonrası gelen giden için.Nasıl olcak bilmiyorum kafam bi milyonn resmen..Biraz modum düşük bu postu bekliyormuşum içimi dökmek için meğer 😂
yesilkahve Gul-A son 14 💜 bebiş ne zaman gelmek isterse artık öylece bekliyoruz gelmesini 😅 haliyle her şeyi de hazır, ikinci oğlum olacak ilkini iyice eve bebek gelecek fikrine alıştırmaya çalışıyoruz. Bir yandan da biraz grip oldum iyileşmeye çalışıyorum.
Gul-A mavideniz6 aynı durumdayız ben şu ana kadar pek bişi almadım sona bıraktım bugünlerde alışveriş ile uğraşıyorum buzluk hazırlıgı için bir kac bişi yapmıstım ama artık gelenler kendılerı halletsınler temizlik zaten bana yasak yapmak biri gelse şöyle güzel bir şekilde el atsa fena olmaz😅
Mia0121 48 ama daha bişey yapmadım bi yandan erken diyorum bi yandan şimdiden yorulmaya başladım sonra yapamam diyorum çok kararsız kaldım biraz temizlik takıntım var eşyaları hazırlayıp valize koysam o zamana kirlenecek gibi geliyor bana ay napsam bilmiyorumm yoruldum😞
Gul-A yesilkahve çok geçmiş olsun Allah sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsın baya az kalmış bir nefeste kurtul inşallah 🙏
Mervenurkaya Son 39 🥲 Değişik duygular içindeyim beşiği kurulacak eksikler var alınacak temizlik düşüncesi var birde hastane çantası hazırlanacak stresli geçiyor bir şey yapmama isteği 😳 birde suyum azalmış ileriki tarihte doktor muayenesinde gün verir mi korkusu 😤😶