Asagul63 bu konuyu yazip yada yazmamayi cok dusunuyorum kimseyi boyle etkilemeye hakkim yokk ama ilk bebegimi kaybettim. Sigaradan kaybetmedim tabi ama folik asit eksikliginden kaybettim. Cok sigara icerdim hamile kalinca biraktim ama yillarca ictigim icin folik asitim cok eksikmiş. Bunu sonradan arastirarak ögrendim. Sigara icenlerde folik asit eksikligi olabilecegine nettende bakabilirsiniz. Bebegimi kaybettikten sonra tekkrar döndüm sigaraya. 1 sene 7 ay bebegim olmadi bebek hasreti çektim. Simdi takrar hamileyim 10 haftaligiz bebegimle ve planli gebelikti azalttim ve ogrenince tamamen bıraktım. Sagliksiz olduğunu biliyoruz . Evet bende zorlandım ve şuan yanimda esim yok hic kimsem yok eşim asker gorevde 4 ay sonra gelecek ben ailemden baska bisehirde tek basima yaşıyorum. Hayatimin zorlugundan bahsetmeme gerek yok sanirim. Ama bebegimin sağlığı icin tek yaptigim sey saglikli yasamak . Lütfen bebeginiz için yapın. Önümüzde 2 yol var biri doğru biri yanlış. Hangisi biz karar vericez artk