Ayya Evet gittim.
Doktor bugün detaylı baktı. Detaylı ultrason için tekrar gelmem gerekir mi dediğim de; o da bence gerek yok. Ben detaylı baktım ama yine baktırmak istiyorsan gidebilirsin dedi. Bende 22 Aralıkta yurt dışına çıkacağım dedim. Ama detaylı ultrasona girip girmemekte kararsızım. Çünkü gittiğim doktor, cerrahpaşadakş profesördü. Bir çok kişi kendisine detaylı ultrason İçin gidiyordu. O yüzden bir nevi detaylıya girmişim gibi oldum. İelrleyen haftalarda normal takipli doktoruma giderim diye düşündüm.
Doktor cinsiyetine kız dedi :)
Rahim boyumun normalleştiğini, normal boyda olduğunu söylemişti. Allah’a bin şükğr olsun. Bundan 3 hafta önce bir başka doktor, acil serklaj olman gerekiyor demişti. Ona istinaden iğnemi vurdurmaya ve progestan içmeye devam ettim.
22 Aralığa yani yurt dışıma kadar iğnene devam et dedi. Oraya gittiğinde istersen bırak dedi. Ama ben yanımda 10 kutu kadar götürmek istiyorum.
İnşallah orada da vururlar.
Sonra başka ne dedii.. He plesantayla ilgili yorum yaptı. Bir - bir buçuk hafta önce normal muayenemde kendi doktorum bana; rahim ağzını kısmi olarak kapattığını söylemişti. Bu durum epeyce canımı sıkmıştı. Ama Bugün doktor az da olsa yukarı çıktığını söyledi 🤲🏻 Tabi şuan da iyi duruyor dedi. Süper ötesi yıkarsa değil ama Rahime yakında değil.
Bugğn ki yorumlar böyleydi