Nazli_9 Merhaba iyi bir perinatolog arayışındayım. Prof. Dr. Ebru Çelik veya Doç. Dr.Mert Tuğral giden var mı ? İnternet üzerinde hiç yorumları bulunmuyor daha önce kötü tecrübeler yaşadım. Bu 2 doktora takibe giden varsa yorumları benim için çok önemli ♥️
Tubaaa570 Nazli_9 ben koç hastanesine gidiyorum Ceren hocaya gayet memnunum . ama 3 kez Mert hocaya muayene oldum detaylı muayeneleri ebru hoca veya Mert hocaya yönlendiriyorlar . Mert hoca da gayet ilgili bir doktor .
Zafse Nazli_9 biraz geç olmuş canım ama.simdi denk geldim ben mert hocada surecimi devam ettiriyorum doğumu da nasipse o yaptiricak sezeryan olarak planladık şimdilik çok çok memnunum işinde oldukça başarılı ve detaycı biri
cerend2024 Nazli_9 Ben Engin hocaya gidiyorum fakat detaylı ultrasonlar için Mert hocayı tercih ettim. İki doktorumdan da çok çok memnunum. Sadece özel sağlık sigortanız yoksa hastanenin muayene ve doğum paketi ücretleri aşırı artmış durumda.
Nazli_9 Tubaaa570 Ebruü Çelikten memnun kaldınız mı prof perinatolog diye ona gitmek istiyorum ama Mert hoca da çok iyi dediler Ebru hoca için yorumunuz nedir?
Tubaaa570 Nazli_9 ebru hocaya hiç muayene olmadım bilmiyorum . Ama onu da tercih eden çok fazla kişi var .
Tubaaa570 Nazli_9 hocaların muayene ücretleri birbirinden farklı , uzman doktor , peritenolog , prof peritonolog ücretleri farklı bilginiz olsun .
Nazli_9 Zafse Ebru hocayla görüştüm bir kere şu an hamile değilim ama rahim ağzı kısalığım sebebiyle daha önce kaybım oldu. Ebru hoca hamile kalırsan serklaj önermiyorum dedi ama diğer doktorlar hep önlem amaçlı serklaj diyor o yüzden çok kararsız kalmıştım Mert hocanın daha anlayışlı güler yüzlü olduğunu duydum ondan bilemedim
Zafse Nazli_9 çok geçmiş olsun canım farklı yorum almanda fayda var derim hakkında en hayırlı olan olsun🙏🙏
xhbgns Sinemis567448 Hastaneyi arayıp fiyat bilgisi alabilirsiniz zam geldi, tekrar gelir mi vs bilemiyorum ama yılbaşı zammından önce normal doğum 43500dü epidural de ek 5000di Zamlı muayene en son da 2500 civarıydı sanırım -sgk fiyatları
xhbgns Sinemis567448 Mert hoca mı? Ebru Hoca mı? Ya evet fiyatları diğet hastanelere nazaran pahalı ama ben çok memnundum Mert Hoca’dan hala daha öyleyim eğer tekrar gebelik durumu olursa yine Mert Hoca’dan başkası da doğurmam. Demir hayat koç iki can öss var ona bakabilirsin muayene de içinde gebeyken yapılabiliyor hastaneden de doğum için fiyat alabilirsin karşılaştırıp hangisi daha uyguns geliyorsa bence eğer orada doğum yapmak istiyorsan onu kullanabilirsin
xhbgns Sinemis567448 Aa ben 2 ay once zamli vermistim o fiyati ama sgk vardi sizde sgk olarak mi yoksa direkt ozel olarak mi giris yapiyorsunuz eger muayene ucreti o kadar arttiysa ve doguma daha varsa bence sigorta yaptirmak daha mantikli dogumla birlikte muayene tahlil vs daha da yuksek tutar
xhbgns Sinemis567448 Tekrar ekstra zam mı geldi acaba detaylı mıydı peki muayeneniz ben de çok şaşırdım çünkü fiyata eğer detaylıysa muayene normal yaklaşık 2 muayene ücretine tekabül ediyordu ben yaptırdığımda da 🤷🏼♀️ Eğer imkan el vermezse elbette bir şey diyemem ama Mert Hoca gerçekten gözüm kapalı önerebileceğim doktordur. Bence fiyatlar için yine de görüşün derim fiyatlandırma ile bir de kaçıncı haftadasınız?