Ezgi-08 Acil bakar mısınız. 26. Haftama girdim. Dünden beri sağ göğüs altımda ağrı var. Nefes alırken, eğilirken, öksürürken vb. Şeyler yaparken çok ağrıyor. Yani günlük hayatta sürekli orda ağrı. Normal mi anlamadım. Lütfen cevaplarsanız sevinirim.
Kedimamasi Ezgi-08 benim de olmuştu doktorum miden yukarı çıktı mide kapakçığı o yemekten sonra dik otur en az yarım saat demişti, siz yine de doktorunuza danışın tabi
Ebru-29 Ezgi-08 haftamız nerdeyse aynı ben de dün öyleydim geceden sonra gün içinde de devam etti. Hem ağrıyor hem sanki etimi kesiyorlardi sanırım bebek oraya toplanmış masaj yaptım ovdum ve çok garip gazim da vardı sanırım o bölgede de birikti. Bugün bebek çok hareketliydi yer değiştirdi sanırım. Geçti çünkü ağrı
Aleeynna Ezgi-08 bebek buyudugu için artık iç organlar yukarı çıkıyor ve baskı yapıp ağrıya sebep oluyor diye biliyorum ben ☺️
Ezgi-08 Kedimamasi yarın randevum var danışacağım. Öyle bir şeydir belkide. Başka bir sıkıntı olmasın da.
Ezgi-08 Ebru-29 ne güzel geçmiş. Bende ovuyorum masaj yapmaya çalışıyorum fakat geçmiyor. Yarın doktor randevum var soracağım.