Ciceklibahcee Melson20 nub a göre kız bacak arası da tam pipi çıkıntısı yok 3 nokta daha çok gördüm ben 😍 kız diyorum ❤️
Melson20 Aseliimmm Tesekkur ederim yorumun icin 🥰 bana ilk alttan fotografta erkek gibi geldi, cikinti var gibi Ama yandan olan fotograftata sanki nub’a gore kiz Bilemedim 😅
Aseliimmm Melson20 Canım hiç anlamam hatta burdaki tahmincileri talan etmişliğim vardır benimki sadece his hayırlısı gönlünden geçen olsun sağlıkla💙💕
Melson20 Ciceklibahcee Degil mi oyuzden ikilemde kaldim 🤣❤️ Cok tesekkur ederim yorumun icin hayirlisi olsun insAllah saglikla gelsin yeter ki 🥰🌼
Melson20 Ciceklibahcee Bugun benimkininde erkek oldugu belli oldu 🥹❤️ 11ci haftada ayni kiz gibiyken bugun pipi gorduk
Ciceklibahcee Girl_boy_annesu yaaa 🙈🙈 haber vermem gerektiğini bilmiyordum özürr 🥹❤️ Bildin canım erkek 😂
Girl_boy_annesu Ciceklibahcee yok estağfurullah 🤣 ama bildiğim zaman mutlu oluyorum saglıkls gelsin oğlun 💙
ilkgozagrim__ Girl_boy_annesu bizim cinsiyetimiz belliydi ama ben ginede sorayım dedim neydi bizimki 😅😅
sedanur4004  Kızlar buda benim bebiş 12+2 den resim. Doktorum da daha erken ama kız gibi dedi. Sizce burdan sonra orda pipi oluşur mu 🤣 cünkü baya boş bacak arası
Melson20 sedanur4004 cok erken canim benimki 11de kiza benziyordu 14de erkek oldugu belli oldu, 21 gun once atmissin bu mesaji belli oldumu cinsiyeti? 🥹
tgck2022 Melson20 banada 11 de kız gibi dendi bacak arası bomboştu foto bile verdiler ama sonra sizinki gibi minnacık bir pipi gördü 1 hafta sonra erkek dedi başka bir doktorda erkek dedi ve kesinleşti çok şükür