cennettemel Kızlar bebeğimin ölçümleri özel hastanede 2 hafta geri cikiyor devlet hastanesinde haftasiyla uyumlu cikiyor özel hastaneye göre 1420 kilo devlet hastanesine göre 1678 kilo sizce hangisine inanmalıyım
Aseliimmm cennettemel bu doktorların ölçümüyle cihazlarlada alakalı olabilir canım içine sinmediyse başka bir doktora daha gidebilirsin o hafta içinde ama 300 400 gr oynamalar olabilir benim mesala doğumda 3 200 300 demişlerdi 3.800 doğum yapmıştım yani illa yanılmalarda olabiliyor araştırma ve özelde bu arada
GulserenKY cennettemel Hangisinin doğru olduğunu anlamak için başka bir hastane ve doktora gorunmelisiniz bence. Çünkü cihazdan doktordan bile farklar ortaya çıkabiliyor. Bazı devlet hastanelerinde cihazlar bazı özellere göre daha gelişmiş olabiliyor.
cennettemel Aseliimmm özelde geriden geliyor diyor doktorum 31 haftayiz 29 larla uyumlu zayif diyor o yüzden telaslaniyorum
Aseliimmm cennettemel Anlıyorum canım beslenme ve verilen takviyelerini yutmayı unutma ve doktoruna bu konuda danışmalısın bir şey demiyor mu geriden gelmesine böyle bir şeyle karşılaşmadım yani ilk bebeğimde bir hafta geriden geldi bi kaç kere sonrasında ya haftasıyla uyumlu ya da bir hafta öndeydi iki hafta önemsenecek bir durum doktorunla konuş🌸
cennettemel Aseliimmm doktorum bebege giden besin damarlarinda problem olabileceğini söylüyor saglikli bir bebek ama zayif sadece
Aseliimmm cennettemel İlla kilo alacak alır canım sen doktorun dediklerini bu konuyla ilgili dikkate al doğumdan sonra illa alır