Sarem Kızlar henüz hamile değilim. Rüyamda oglum oluyordu ve adını mahmut hasan koyuyoduk. Eger erkek olursa koymamız gerekir mi bu isimleri
Hullaaa Sarem benimde kayınvalidem ben hamile kalmadan önce görmüştü koyup koymamak bana kalmıştı ben koymuştum ve gördüğü rüyayı hiç anlatmadı
Hullaaa Sarem rüyayı nasıl gördüğünüz de önemli hocaya falan sorabilirsiniz o konuda net birşey söyleyemiyeceğim koyun ya da koymayın diye
Gzmocl Sarem bende esimin bir isim soyledigini duydum isme karar verirken koymayi cok istedim tamam dedi ama ismin anlami hic güzel degil bende degistirdim.
Figennn Sarem Bende erkek ismi gormustum cinsiyetini ogrenmeden once ama snra kizimiz olucagini ogrendik😊 Cuma gunu Zahide Yetis te hocaya sorabilrsiniz baglanipta 😃😍
MerveBeyza Biz esimle isim bulamamıştık ben dua edip oyle yatmıştım bana isim gostermislerdi ruyamda esime dedim ama esim koymak istemedi annemle ben bulduk ismi sandı cunku o gece kendisi baska sehirde ben annemlerde kalmıştım. Ben kac kere dedim ama istemeyince napiyim kendimiz artik ortak bir isim bulduk.
peloo Sarem ben de rüyamda isim görmüştüm daa cinsiyeti bile belli diilken ama koymak şart diil tabi araştırdım bi ara ztn çok sık tercih edilen bi isim olduğu içinde ben koymıcam 🙄