momofmychildren Kızlar hamile kalmadan önce laboquick marka test aldım kullanmaya başlamadan hamile kaldım şimdi birine hediye etmek istiyorum ihtiyacı olan varsa
Ziynetdefne16 momofmychildren bende de folik asit var oxfoll adı gebeliğim ilk ayları kullandım sonra balık hapına geçtim eşim yanlışlıkla balık hapı yerine yine folik asit almış Mardinden isteyen olursa bende vermek isterim momofmychildren
Bartumommyyy Bende de innovitanın var içerisinde 15 20 adet var sanırım Ankara’da olan birine vermem isterim
Yusufayazin__annesi momofmychildren ben isterim eğer vermek isterseniz eşim yanaşmıyor almama izinde vemiuor bir arkadasta bana vermişti ovu testi saolsun 9 adetti onunki
momofmychildren Yusufayazin__annesi bilgilerinjzi gönderin göndereyim 20 adet test 4 tane gebelik testi var
momofmychildren 8143 bugün kontrole gidecegim eğer güzel bir haber alırsam size de hediye etmek isterim
Yusufayazin__annesi momofmychildren Selma Yusuf yörükçü annemin bu oğlumun resmi var ben normlde mualla miyoeum eşim birkamiyor Burdan yazabilirsiniz bana