kevserinannesi Kızlar 33 . Haftamda öğrendim bunu daha önceki haftalarda bir sıkıntı yoktu şekerden olabilir dediler takip ettim evet şekerim yüksek en fazla 200 e çıkıyo toklukta bu durumu yaşayan yardımcı olabilicek var mı çok yorgunum ne yapıcağımı bilmiyorum artık kprkuyorum daha fazla büyüme riski var
Zehrabal1 kevserinannesi korkmayın hamileliğin tadını çıkarın rahat olun . Ben şeker yüklemesi yaptirdim şekerim çıkmadı . Ona rağmen bebeğimin başı 3-4 hafta kadar önden gidiyordu . Geçen kontrolde fark 2 haftaya düştü . Son haftalarda artık o kadar hızlı büyümüyor sıkıntı yapmayın . Benim doktor bı sorun yok stres yapma dedi
Btlgndz kevserinannesi canım benim şekerimde yüksekti hatta erken doğum yaptım kızımda yememe içmeme dikkat ettim ekmek yememeye özen gösterdim makarna pirinç onun gibi şeyler yemedim hiç içecek içmedim yoğurt yedim
kevserinannesi nb- şeker yüklemem de doktor sınırda 100mg yükleyelim dedi bende aman zararlı dikkat ederim diyip yükletmedim birdaha diyet vermediler ekmek , meyve ve şekerli şeylerden uzak dur bol bol sebze ye dedi sadece
kevserinannesi Asuala kg 3 gün önce gittiğim doktor 2700 dedi 3 gün sonra başka bir doktora gitmiştim oda 3 kg dedi bilemiyorum boy 30 cm
kevserinannesi Zehrabal1 kaç haftalıksınız bizim son 2 hafta önce çıktı bu durum daha önce yoktu sadece dikkat edersem daha fazla büyümez dediler kendim ölçemiyorum şekerimi igne batıramıyorum annem gil uzakta eşimde korkuyo böyle şeylerden nasıl ölçüp bakıcam bilemiyorum artık
Mercimeek kevserinannesi şeker yüklemesi önemli canım ya ona göre tedavi olurdun ama 2 hafta çokta büyük fark değil
SedaNurOkurer kevserinannesi keşke yaptırsaydın benimde yüksek çıktı 100 de de yüksek çıktı insülin kullanıyorum diyet falan hiç bi işe yaramıyor
Aaa122 kevserinannesi boyu kilosuna göre küçük değil mi benimde 2 hafta önden gidiyor 32. Hafta da gittiğim de kilo 2.200 du boy 43 cmdi şuan 34. Haftalığım yine gidecem bende şeker yüklemesi yaptırmadım doktor şekerden şüphelendi açlık tokluk şekerime bakılacak bu gidişim de bende korkuyorum
Zehrabal1 kevserinannesi bizimde 30. Haftada çıktı bu durum . Şimdi 37+5 haftalığım en son 36 da başı 38 ile uyumluydu . Cuma günü kontörlüm var o zaman bakalım ne kadar oldu
kevserinannesi Btlgndz kepekli veya çavdar yiyebilirsin dedi ama bilmiyorum benimde ilk çocuğum kız onda hiç bir sorun yaşamadım ama oğlumda hem daha fazla kg aldım hemde annem gil den genetik şeker hastası olabilme ihrimalim hep vardı kg aldıkça başıma geldi
Btlgndz kevserinannesi canım benimde ailemde vardı kızımda kafası değil ama kilosu önde gidiyordu şekerden dolayı suyum fazlaydı ve 35.5 de doğum yaptım çocuğum hiç küvezde filan kalmadı 2.750 doğdu çok şükür hiç bişey olmadı sen rabbime dua et bide yemene içmene dikkat et ben diyetisyene gitmiştim
Baahar4549 kevserinannesi Öncelikle stres yapmayın. Genelde bunun sebebi şekerden kaynaklı oluyor. Bir gebelikte çıkmadıysa bile diğer gebeliklerde görülebiliyor. Gebelik şekeriniz varmış gibi diyet yapın. Ekmek, pirinç, meyve suları, makarna, tatlı, çaya kahveye bile şeker atmamak gibi şeyler için sıkı bir diyet yapın. 1 hafta sonra tekrar kontrole gidin. Bunlar durduracak ya da yavaşlatacaktır. Keşke şeker yüklemesi yaptırsaydınız doktorunuz ona göre sizi en baştan yönlendirirdi, siz de öz disiplin olarak bu duruma alışır beslenmenizi ayarlayabilirdiniz, kendisi de rutin kontrollerde bunu ön görüp değerleri şekerin aksi durumlarına göre dikkate alırdı. İnşallah bir sorun çıkmaz dualarım sizinle.
kevserinannesi Baahar4549 çok sağolun çay kahve çok tüketen biri değilim şeker kullanmam ama benim şekerimi sanırım ekmek çıkartıyodu 3 gün kontrol ettiğimizde ekmek yediğimde yükseliyordu birde dinlenemediğimde
kevserinannesi Btlgndz dikkat ediyorum bugün o kadar çok idrara çıktımki sürekli agzım kuruyo ne meyve yedim ne ekmek sadece bulgur pilavı yogurt ,et çorbası ,mantar sote, salata , yumurta ,peynir ,zeytin ,yeşillik domates ,salatalık bugün yediklerim bunlar
Zehrabal1 kevserinannesi genetik olabilir dedi. Genelde erkek bebeklerin basi zaten biraz daha büyük olabiliyormus . Cuma günü çatı muayenesi yapacak ona göre de doğum şekline kadar verecek