1prensesannesi__ Merve-metin cokca umutlandirmis olmiym ama aslinda basinda o yoksa bazi kisilerin yukselmis olabiliyo soyle bi 3 gun sonra tekrar bi idrar testi yap cıkar belki canim cunku daha once hic gecikmem olmadi dedin
Merve-metin 1prensesannesi__ yok canım hiç gecikme olmadı bu ilk oluyor anlamadım valla başında işaret yok çünkü
1prensesannesi__ Merve-metin burda bi kac kisi de cikmisti oyle 0.küsür cikmisti sonradan yukselmisti tam adet gunu yumurtladin desek 14 gun olana kadar sabret öyle ilac kullan bence
aslansmommmm Merve-metin hayirlisi kuzum ya senden heveslendim bende geldim simdi sıra bekliyorum bakalm uzuldum ama suan
Merve-metin aslansmommmm olsun canım ben olmadığını biliyordum zaten sen inşallah güzel haberler verirsin bize 🙏🏻🥰🥰
2prensesannesiiii Merve-metin yaaaa henüz olmadın umudunu kaybetme yinede üzülme de🙏🏻 Henüz regl olmadın
Merve-metin 2prensesannesiiii evet olmadım olacak gibi de hissetmiyorum ama olmadığını hissetmiştim ben
Merve-metin Ebruebos kısmet inşallah canım ama 11.gün bundan sonra yükseleceğini pek zannetmiyorum 😔🙏🏻
Merve-metin aslansmommmm aynen canım umarım artık adet oluruz 😂 bunu diyeceğimiz hiç aklımıza gelmemişti 🤦♀️🤦♀️