Melos066 Kizlar bugün tuvalet banyo ne varsa girdim Domestos porcoz ve banyo temizleyici köpük kullandım yaparken elimde eldiven vardı ağız burun kapalıydı birsey olurmu ya 🤦🏻♀️
Gamzecanpolat Melos066 Porçöz ile çamaşır suyunu aynı yere dökmeyin sakın ben geçen yaptım solunum sıkıntısı oldu acile gittim hava verdiler maske eldiven takın canım
tugcesakzci Melos066 ben her gün domestos cif elimde lavabo tuvalet yıkıyorum eldiven va takmamama rağmen bişey olmadı şu zamana kadar hiç. Ama Domestos ve porçözü beraber kullanmayın o zehirler falan allah korusun
naneliseker_ Melos066 karışım yapmayınnn ama ben sadece porcozu ilk döküp etkisi geçip sonra Cif camasir suyu vs kullanıyorum. Mecbur onlarsız da temiz olmuyor asla:)
Mmnj Melos066 yok kız olmaz bn ocak silerkn asperoks çok sıktım genzime gitti kokusu bi ara yoğurt yedm su ictim bisy olmaz yemiyoz yutmuyoz
Melos066 Mmnj ayy kendimden deil bebekten çok korkuyorum işim bitince hemen çikolata yedim hareketini hissettim de şükür dedim🤦🏻♀️😂
Mmnj Melos066 inşallah gelirsn zaman geçmiyor diyoruz ama geçiyo ir şu gibi hmde şuan biran önce dogurmk istyrm kazasız belasiz
Melos066 Mmnj rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza aldirsin analı babali büyütsün bütün yavrularımızı inşallah ❤️