Blueberry0 minikmucizeemaak 2 çay kaşığı rezeneyi 1 su bardağı sıcak suya koysan yeter canım . dut kurusunu da 2,5 su bardağı kaynayan suyun içine yaklaşık 6-7 yemek kaşığı koyup 10 dk kısık ateşte kaynat iç 🫶🏻🩷
minikmucizeemaak Blueberry0 Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️ Rezeneyi bardakta demleyip süzüp mü içeceğim kaynatmayayım mı ?
minikmucizeemaak Blueberry0 Rezeneyi demleyip bardakta süzüp mü içeceğim canım, kaynatmayacak mıyım? Onları da denerim çok sağol😋
Blueberry0 minikmucizeemaak canım bardak süzgeçleri var resmini bulabilrsem atayım sna onlardan alsan daha kolay olur aslında
minikmucizeemaak Blueberry0 Biliyorum onları canım bakayım çıkabilirsem bulamazsam bardağa koyar demler süzerim artık
minikmucizeemaak Blueberry0 Tamam canım inebilirsem alırım inemezsem de demleyip süzerim artık şifa olsun hepimize
KIME Miniktavsannn ben sadece dut kurusundan hoşaf yaptırdım. Kuru kayısıyı yiyip üzerine su içtim tuvaletin yumuşak kalması gerekiyor. Anasonun bebekler için zararlı olduğunu duymuştum ama rezene içilebilir