iremdemirr @Sofiaa muayene olduğum doktor ilgili ben bişeyler sormadan o bana cevaplarını veriyor falan bide kibar ama doğum yapan biriyle bi denk gelebilsem 😂
Sofiaa iremdemirr asm hemşire ile konuştum. Tek odada sancını çekiyorsun refakatçınla diyo doğum başladığında da o odada doğum yaptırıyorlarmış. Sizin kaç haftalık? Ben 31+6 oldum bugün
Sofiaa iremdemirr evet bu konuda son ana kadar yanında refakatçi oluyormuş. O yüzden birçok yerden daha iyi dedi hemşire. Biz Kadıköy’de oturuyoruz. Asm Kadıköy’de o yüzden çoğu gebe orada doğum yaptığı için hemşirenin bilgisi var bu konuda. Kız kardeşim farklı bir devlet hastanesinde doğum yaptı orda gece 4 e kadar sancısı çoğaldı diye doğumhaneye götürdüler ertesi 12 de kızı doğdu. Biz de doğumhane kapısında bekledik. Buranın avantajı bu bence. Son ana kadar yanında refakatçın olması.
Sofiaa iremdemirr maşallah. Benim de yarın tam 32+0 olacak. Belki de karşılaşırız 😀Dünya küçük. Nst odasında falan Muayene sırasında.
beyeces Sofiaa bunun doğru olduğuna emin misiniz ben direk süleyman yalçında gebe okulu derslerini verem hastane ebesiyle konuştum ve sancı odasında yalnız olacağımı söyledi. Sadece doğumdan sonra refakatçi geliyor dedi.
iremdemirr @Sofiaa ya çok iyiymiş moral olarak bile insan kendini çok iyi hisseder o sıra 🙈 Ben göztepe şehir hastanesi sandım bi an çok mutlu olmuştum 🥹
Sofiaa iremdemirr aslında ben özelde düşünüyordum ama özelin bazı imkanları kısıtlı. O anda bir sorun falan olursa başka araştırma hastanesine sevk ediyorlarmış. Atıyorum gece doğdu ve sorun oldu çoğu branş doktorları olmuyor gece.
iremdemirr @Sofiaa şimdi bi dk bende hatlar karıştı 😂😂😂😂 Asm hemşire ile konuştum dedin, refakatçi yanında olabiliyor dediğin yer bizim bahsettiğimiz göztepe süleyman yalçın şehir hastanesi yani sende burayı kasdediyorsun dimi refakatçi oluyor diyerek 🫣
iremdemirr @Sofiaa ben epidural istiyodum o yüzden özeli tercih edicektim ama bazı sıkıntılar yaşanabiliyomuş bende başa gelen çekilir irem dedim devlete döndüm (baştan beri devlet takipliyim) 😂
Sofiaa iremdemirr aynen ben de epidural istiyordum. Seninle aynı fikirdeyim. Gayet temiz hastane. Doktorları da iyi. Bir gün acilde kaldık oğlumla çok güzel ilgilendiler sağolsunlar. Geçen sene de bir bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu. Kürtajdan önce baya bir baktılar dopplerle emin olmak için. 4-5 doktor baktı. En son emin olundu gün verdilerdi kürtaj için. Çok detaylı bakıyorlar herşeye.
Sofiaa iremdemirr süper tanışırız o zaman 😀 gebe 2 benim gül hanım. Artık 32 den sonra her 2 haftada bir nst ye gireceksin dedi bana dr. 37 den sonra haftada bir.