Sevvalll42 Amine_Sultan kiminin belli olmuyo kiminin geç çıkıyo erken çıkanıda var belli olmaz yani insandan insana değişir
Gamizzzz Amine_Sultan O kişiden kişiye değişir canım iç karnın darsa hemen çıkar iç karnım geniş benim 29 haftalık hamileyim 20 den sonra çıkmaya başladı yediğim için suan hala şişmanlık göbeği gibi benim yemesem hiç çıkmayacakmış keşke boğazımı tutabilsem😂
Arseee Amine_Sultan 20 den sonra cikmisti. Cokta acele etme zamani gelince cikar penguen olucan eninde sonunda 😅
mervemurat16 Amine_Sultan benim 28 den sonra iyice belirgin oldu iç karın genişse hemen çıkmıyor göbüş☺️
Canookii Amine_Sultan benim12 13. Haftalarda belirginleşmişti ama minyon bı yapım var vücut yapısına da bağlı 😊
gencbiranne1 Amine_Sultan ben 16 haftalık oldum çok minik göbeğim var herkes ay bu ne karnın çıkmadımı diyor çıldırıyoeum cidden ya 😂
Serendipity16 Amine_Sultan 12’den sonra hafif belli olmaya başladı benimde göbeğim vardır normalde kişiden kişiye değişiyor aslında bu durum 20. Haftalarda falan daha çok çıkıyormuş