ASE6154 gncglozclk gece bel ağrım çok olduğu için ( fıtığım var) hamile değilkende giyemiyordum. Uyurken çıkarıyorum, o yüzden uzun babanne geceliklerinden giyiyorum 🙈
ASE6154 gncglozclk valla rahatım yani bir sıkıntım olmuyor akıntım olduğu zamanlarda mecbur giyiyorum hijyen sebebiyle ama hiç uyuyamıyorum o zamanlar.
LavinsMom gncglozclk son haftalar sabr ediyorum artik gecicek 😄 hamilelikten once kasinma akinti nedir bilmezdim 😄 allah yardimcimiz olsun ❤️🙏🏻
gncglozclk LavinsMom amin vallaha kuzum benımde cok olurdu baslarda 18 den sonra kesildi şükür fitil felan kullandım bı kac kez de 😂 kasıntı ıcın de travazol kullanıyordum oda baya iyi geliyor
LavinsMom gncglozclk ay geciyor geliyor. Enfeksiyon falan yok ama bazen bu gunluk pedlerden, intim yikama jellerinden oluyor galiba. Hassas ya cildimiz simdi. Ben de alismisim pede, yikama jeline napiyim kullanmayi seviyorum kendilerini guzel kokulu kokulu😄
Mrvm005 gncglozclk ben giymiyorum uzun zamandir. Cok nadir disari cikarken giyiyorum rahatsiz edici bi pantolon olursa o da. Kimse de demedi kendi konforum icin. Zaten saatte 2 kez falan wc yoluna gittigim icin oyle akinti falan da gelmiyor. 38 haftaligim suanda. Karnımı sıkıyormus gibi hissediyorum bi tane nbb ninki rahat geliyor digerlerini sevmedigimden giymiyorum
Habibe_ gncglozclk enfeksiyon için değil de geceleri giyinmiyorum iç çamaşırı ve sütyen,daha rahat oluyor 🤣🤣
Esra_4774 gncglozclk Ben gebelik kulodu kullanıyorum göğüslerim büyümüş desteksiz sütyen kullanıyorum bazen rahatsız olunca herşeyi çıkarıyorum geceleri uyurken sadece 🤣🤭
Kafiye34 Tugce_gokalp 😂😂😂 aynen bende öyleyim ama ben asla sütyenle yatamam hamile kalmadan öncede öyleydim
rabiaozcans Kafiye34 ayy bende öyle. zaten sütyenle yatılmaması gerek sağlık için 🫣 evde asla takamıyorum
gncglozclk LamiyaCetinkaya evet ayy hiç yok 😂😂 basta o kadar coktu ki doktor sok olmustu sekerden supe etti ama cıkmadı yemyeşil geliyordu kac kere fitil kullandım gunde 10 kere degıstırıyordum 🤦🏻♀️ 18. Haftamda tetenoz oldum cok ağır gecırdim o zaman 1 gun yattım hastanede 3 kez antibiyotik verdiler 2 serum seklınde 1 tanede damardan ondan sonra ne olduysa kesildi 😂😂 bide olmasın diye yogurt tüketiyorum gunde 1 2 kase faydası oluyor baya gecen de su gıbı akıntım vardı post actım hatta kızın biri idrar o hemen kalkma tuvaletten dedı cunku tuvaletten sonra oluyordu oyle diyince demedim cıdden oyleymiş oda kesildi suan bişey yok 😂🤲
B_eyaz gncglozclk 😀😀 evde asla sütyen takmıyorum göğüslerim çok ağrıyor dışarı çıkınca sadece takarım. Ama alt çamaşırım olmadan asla rahat edemem direk pijamayı giymek bi tuhaf geldi bana şuan 😀
LamiyaCetinkaya gncglozclk Aman geçmiş olsun, evet yeşil veya kokulu olunca sorun oluyor da ben akıntının tamamen kesilmesini hiç yaşamadığım için başta garipsedim😁