Suleuz Kizlar 33+3 haftaligim boyu kağıtta fl 65.5 parantez içinde 33 bucuk yazıyor boyu ne oluyor tam olarak fl boy yazıyor internette ama kac yani boyu iyi mi oluyor
Yazmelegi_ xxR4bia aynen bence de bende şaşırdım ama orda yazdığına göre öyle gözüküyor yine de bi resim atarsa bakarız
Yazmelegi_ Suleuz bildirimlere baktığımız yerde resim yukle var ordan yükleyip kopyala yapıp buraya yapıştırın
Ebru-29 Suleuz 33 cm boyu olamaz çok küçük olur boyu öyle olursa. Fl değeri 7 ile çarpılacak. Parantez içinde niye öyle yaziyo anlamadim
mimar_anne Suleuz canım bebeğinin boyu 45 cm fl ile 7 yi çarpman gerekiyor yani gayet iyi bebeğinin boyu
Smyklkc Yazmelegi_ ultrason görüntüsü atayım anlayamadım bazı terimler birden fazla var hafta olarak yine birden fazla
Smyklkc Yazmelegi_ benden önceki kişinin falan olabilir mi acaba ama bana bakarken çekmiştim görüntüyü bir sıkıntı olduğunu da söylemedi doktor
Yazmelegi_ Smyklkc benim anladığım kadarıyla o ultrason çekildiğinde 12+0 dasiniz ve 39 a geldiğiniz de tahminen bebeginiz 53 cm olabilir diye o değer düşülmüş olabilir