Zeyy76 Ftmklc58 hepsi renkliydi bebegın guzel fotografını cekmek ıcın ne kadar ugrastı bılsenız. Baktı bebek elını yuzunden cekmıyo ultrason ayarlarıyla oynayıp yüzünğ netledi. Ben cok memnun kaldım
_Tazeanne Zeyy76 ya randevuyu tam olarak nerden alıyoruz ben bulamadım da bide normal randevu gibi alıp mı gidiyoruz yani oradayken detaylı ultrason diyince aynı gün yapıyorlar mı
Ftmklc58 Zeyy76 yakın zamanda gitmistiniz değil mi ya hepsi siyah beyaz dedi bende sildim randevuyu biliyor musunuz
Ftmklc58 @“mkargaci”#p30641071bebegim biraz önden gidiyormuş ona bakalım dedi yaptırman gerekebilir dedi Sümeyye hanım. Esim de bı kaç yerden duymuş sıkıntılı imiş yaptırmayalim filan diyor
Zeyy76 Ftmklc58 suan 33 haftalıgım 23 haftalıkta gittim ali hoca gercekten cok iyi. Ben sonrasında perınatolojıyle devam ettim ali hocanın adı gecınce kararları asla sorgulanmıyodu ne dese o deyip yolumuza baktık hep
Hilal2857 atlasveannesi_ canm tesekkur ederim bende faydalanicam bu bilgiden suan sordum 965 tl dedi acaba doktorunuzun adi neydi
atlasveannesi_ Hilal2857 Rabia canım zaten tek doktor var çok iyi bi doktor 1 gün sonra doğum yapacağım hıcbır sıkıntı yok dedıgı gibi hersey