Gyulche Merabalar nasilsiniz benim hamile kalmama 1 ay kala saclarim dokulmaye basladi avuc avuctu hamielimde 2 ci ayinda azaldi ama hala devam ediyor saclarimi salamiyorum bu durumu yasayaniniz varmiii
amayinedeiyiilerledim Gyulche ben d vitamini kullanmaya başladıktan sonra azaldı ama hala devam ediyor 🥲
Gyulche Pamuk demir aliyorum ama magneziyum dan olucani hic dusunmedim kan tahlilerim.iyi cikti d vitaminim bilem iyi b12 de hepsi iyi ztn vitamin ve minaraler iciyodum hamile kalmadan once basladim
Gyulche amayinedeiyiilerledim kulandim vitaminler de D vitaminide var zaten hamile kalmadan cok once test yaptirmistim d vitaminim dusuktu ama o zaman saclarim dokulmuyodu hamile kalmama 1 ay kala basladi ve hamilelimde baya arti ve hala devam edyor biraz azaldi ama sacim kalmadi kestiremiyorumda bulgaristanliyim burda oyle bir inanc var iste kestirme ki bebk daha salikli olsun butun besin saci yenilemeye calismasin diye ztn bir kaybim var ne boyuyorum.ne kestirebiliyorum arti hamilelikte ve kulandim vitaminler sayesinde saclarim baya uzadi ama ne fayda serce parmam kadar kaldi nerdeyse saljkal alayimda doumu yaptimda hemen hesicam kendim