Newmommyy Ara ara mide bulantıları, kasık ağrıları, batmalar dışında şimdilik güzel. Her zaman içimde bir kıpırtı hissedemiyorum o yüzden korkularım da oluyor. Heyecan korku karışık günlerim geçiyor:) sizlerin nasıl gidiyor?
tatlibebegim_ Newmommyy 17+2 haftalık benimde 12.haftadan beri her gün kusuyorum şimdilik -3 kilo ile devam ediyorum 😂 15.haftanın sonlarına doğru hareketlerini hissetmeue başladım pıt pıt son zamanlarda iyice hissediyorum akşamları birde kasığım çok ağrıyor sürekli olmasada
Newmommyy tatlibebegim_ evet ya sabahları oluyor kasık ağrım benim de. Mide bulantısı prilam ile atlattım ben yine de geceleri 1 tane alıyorum yoksa gün içinde yemek yedirmiyor:( ben de pıt pıt mı desem baloncuk patlaması mı desem içimde bir şeyler kayıyor gibi çok güzel bir his ❤️ akşam soluma yatınca oluyor genelde. Cinsiyet belli mi sizin?
tatlibebegim_ Newmommyy bende prilam 2 tane içiyorum gece yatmadan bana mısın demiyor, evet erkek sizin belli mi
Newmommyy tatlibebegim_ ilk başta nazlandı ama sonunda gösterdi kız bizimkisi 💕 bulantı çok kötü ilk başlar acillik oluyordum. Prilamın yanında gündüz Zofer içiyordum yarım.
tatlibebegim_ Newmommyy zoferi doktor banada yazdı ama kullanmadım bebekte dudak yarıklığı vs yapıyormuş korktumda kullanmadım, ultrasonda 1 hafta öndeydi bizim ki detaylı ultrason ne zaman yaptırcaksın
Newmommyy tatlibebegim_ 19. Haftada ilk önce doktorum muayene edecek sonra detaylıya yönlendirecek 21 de giderim diye düşünüyorum ama bakalım 🤔 siz ne zaman gideceksiniz?
tatlibebegim_ Newmommyy bu cumalar kontrolüm var bebeğimin böbreğinde genişleme varmış doktor takip edilmesi lazım falan dedi 20.haftada da detaylı olur dedi inşallah normale dönmüştür
Newmommyy tatlibebegim_ gönlünüzü ferah tutun her şey yolundadır inşallah 💕 onlar da etkileniyor her şeyden. Keşke evde ultrason cihazımız olsa da baksak ne yapıyorlar nasıllar diye 😂
Newmommyy tatlibebegim_ ben arada gidip sağlık ocağına dinliyorum 😂 ama o da kötü bu sefer sürekli istiyorsun😂
tatlibebegim_ Newmommyy 6 mayıs gözüküyor ama tam o haftada gelceğini sanmıyorum biraz daha erken olabilir sağlıklı gelsin minikler🤗