MorKelebek54 Angel161023 valla bilemiyorum doltor ikin dedikce ikiniliyl galiba ikinsan bile illaki cocugu itiyosun sonucta hissetmiyosun sadece o kadar ki zaten sadece sanciyi hissetmiyosum soyle dusun mantikli bakinca nst de cikiyo ya sanci duzeyi yukseldiginde anne sanciyi hissetmiyo ama sancii yuksek cikiyo dogum esnasinda buyuk ihtimalle nst de takili takip ediliyo yani sira nst de sanci cikinca anne ikiniyo yani mantikan bakilinca boyledir diye dusunuyorum
Sevde96 Enu1004 Amin inşallah. Ben de yurtdışındayım tam dogum anında nasıl olur nasıl iletişim kurarım düşüncesi bende de var, türkçeyi bile unutabilirim o an😂 Olabildiğince kolay olanı seçmek istiyorum o yüzden😂
Enu1004 Sevde96 aa siz nerdesiniiiz? Ayyy vallahi aynı korkuuu🤣🤣 eşime şimdiden liste verdim ben olur da konuşamazsam bunları söyle diye. Ağlarsam şunu yap dayanamazsam bubu yap diye acil durum planı yaptık😅 hatta gitmek istediğim başka bir uzak bir hastane vardı geçen onun provasını yaptık. Hem yol sorun hem de park etmek hastaneye giriş çok zordu. O yüzden vazgeçtik kendi şehrimizdekine kaydolduk
Youngmotherr Sevde96 ben kendi sancımla doğurmuştum o gün keşke epidural isteseydim diyorum sancısız mis gibi doğursaydım 😄bir dahaki bebişimde nasip olur inşallah
Sevde96 Youngmotherr İnşallah😊 Sancısız olması çok cazip geliyor insana evet ama bir yandan da korkutuyor negatif bir yan etkisi olur mu diye🤭
Enu1004 Sevde96 çok da uzak değiliz, Almanyadayız biz de🥹 bence kesinlikle konuşun eşinizle. Sizin diliniz var mı bilmiyorum da bizim ikimizin de çok az var. Bir de ilk gebelik, panik olmamak için her durumu düşünüp prova yapıyoruz🤣