Gamzeli63 Hilal1417 nev hospitalde emre ekmekciye gidiyorum ilk detayli ultrason için gitmiştim memnun kaldığım için kendisinde devam ediyorum. Perinatoloji uzmanı aynı zamanda kendisi
Gamzeli63 Hilal1417 ayrica her muayene de detaylı daki gibi inceler bilgilendirir gayet samimi ve hiç aceleci değil tabi bu benim görüşüm
Asvnn Gamzeli63 avni beye gidiyordum riskli gebe olarak emre beye görünmemi istedi memnun kaldım emre beyden devam edeceğim inşallah
Mermar Hilal1417 Nev hospital da Emine Çelik’e gidiyordum. Taşındığım için bıraktım. Onun öncesinde 3 ameliyat geçirmiştim. Hepsini Muhammed Erdal Sak yaptı araştırma hastanesinde. Metrolifeda da en başta Tuna hanıma gitmiştim çok kalabalık ve çok hızlı muayene ediyor. Esra hanıma da gitmiştim muayene daha iyiydi ama ameliyatımı yine Erdal hocaya yaptırmıştım.
Eylulll_ Bende Metrolife hastanesinde Tuna Akçala Gidiyorum memnunum,aynen çok hızlı muayene ediyor ama İşinde uzman bilgisi falan ,ve en çok normla doğum istediğim için ona gidiyorum,
_06ogretmenanne Nev hospital Sinan Karageçiliye gidiyorum doktordan aşırı memnunum. Detaylı ilgileniyor. Fakat hastası çok yoğun biraz sıra beklemek gerekiyor
FatmAli0163 Hilal1417 metrolife a tuna akcala gidiyordum işinde çok iyi ama aşırı kalabalık muayene kısa sürüyor gecistiriyor gbi hissediyorum o yüzden bende Lotus Ahmet padakla devam ediyorum muayenesi uzun sürüyor daha ilgili geldi ve işinde de çok iyi gidenler çok memnun kalmış sezeryan ve normal doğum içinde