sehrengiz_8 Yasminnim risk oranı hastanedeki kağıtta yazar belli bir sonucu yok onun şu değerde olursa riskli olmazsa risksiz değil ultrason ölçümü artı o kağıttaki değerlendirmeler
Smyklkc Yasminnim sizinki kaç çıktı? E nabızdan bakıyorum daha 2 hafta olmadı vereli Down sendrom1 (PAPP-A+Serbest beta HCG) değeri 1 çıkmış benimkinde.
Smyklkc Newmommyy doktorum 2 hafta sonra belli olur dedi bu sonuçlar hemen ertesi gün düşmüştü e nabıza haftaya gideceğim o yüzden
Newmommyy Smyklkc sonuç çıkmışsa 2 haftaya kalmıyor grafik de 1 2 güne çıkar eğer devletse. Belki çıkmıştır bile o yüzden doktorun daha iyi bilir. Ben üniversite hastanesinde yaptırdım kan sonucu çıkınca grafik kan sonucundan 2 gün sonra çıktı.
Yasminnim Kızlar e nabızda sadece kan sonucu görünüyor İkili test (PAPP- A+Serbest/total beta HCG) sonucu 1.07 bu şekilde
Smyklkc Yasminnim bende bilmiyorum internetten baktığıma göre 0.40 falan olursa riskliymiş ama emin değilim çok karışık çünkü 🤷🏻♀️
Yigit_Yagiz_Moms Yasminnim kan sonucunuz tek başına hiçbir anlam ifade etmez. Ultrason sonuçlarınızla birleştirip size bir sonuç raporu verecekler