K-Canseven Kızlar , Feramat demir ilacına yeni başlayacağım . Doktor depolarımı hızlı dolduracağını söyledi. Kullananlar gördüğü olumlu olumsuz yan etkileri yazabilir mi? Kabızlık, ishal , bulantı , kilo alimı vs Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 🌸
K-Canseven Yagmur-194 Ne güzel sizi kabız yapmamış. Peki kansızlıkla ilgili şikayetleriniz azaldı mı? İlacın etkisini gördünüz mü?
Yagmur-194 K-Canseven daha kan vermedim kullanmaya başladığımdan beri. 😊 demir ilacı diye biliyorum ben bunu
Duru_10 K-Canseven 8den 12ye cikti benim degerim hicbir yan etkisinide görmedim yatmadan once iciyorum gece 12-1 gibi
HacerEnfal K-Canseven K-Canseven 3. Aydan itibaren kullanıyorum 9. Aya geldim hiçbir sıkıntı yasamadim ilk zamanlar sabah atiyordum aç karnına ama akşamları atılması gerekliymiş şimdi öyle yapıyorum herkese iyi gelecek diye bişey yok bu arada bazılarında mide bulantısı baş dönmesi yapıyor böyle bişey fark edersen doktora gidersin değiştirir
feyzayandirmaz HacerEnfal ben de sabahları aç karna içiyorum, eczacı öyle dedi Size akşam içilmesi gerektiğini kim dedi acaba
Feryes K-Canseven canım bulanti yapmasını istemiyorsan akşam yatmadan iç demisti doktorum ben hamilelik sürecinde hep kullandım sadece kabızlık sorunu oldu o da bol su içerek sabahları aç karnına kayısı kurusu yiyerek destekleyebilirsin bünyeni
HacerEnfal feyzayandirmaz eczacı soyledi dedim ki sabahları atıyordum ben bunu o da akşam yatacagin vakit atılır aç karnına ve attıktan sonra 2 saat daha aç durman lazım sabah attığında insanın illa bişey yemek canı istiyor o yüzden akşam öneriyoruz dedi