maviiii61 Benimle aynı hafta da olanlar ne yapıyorsunuz, var mı bir farklılık, cinsiyeti ben çok merak ediyorum bir an önce öğrensek arkadaşlar, ilk bebek ondan mı bu heyecan ☺️
sehrengiz_8 maviiii61 9+6 ikinci gebeliğim ama ilki ile aynı heyecan diyorlardı inanmıyordum her gebeliğin farklı bir tadı var ve bence bu güzel dönemlerimizi değerlendirmek gerekli ben doğum yaptıktan sonra hamileliğimi çok özlemiştim. Ayın 12 sinde ikili taramaya gireceğim oğlumda cinsiyeti o zaman öğrenmiştim bakalım görebilecek miyiz bu sefer
Hazalaskin maviiii61 evet indan ben daha dün öğrendim bugün 10 haftalık olmuşuz 🤣 4 haftalıkken öğrendik ama sanki dün o anlamda diyorum ikinci gebelik ilk gebelik geçmek bilmedi
Elifinannesi5454 maviiii61 9+4 ten selamlar smdlk bı skntı yok kusma vardı su aralar duruldu brz bnm 2.cı hamılelk cok merk etmyrm saglkla gelsn yetrkıde😊
songul_21 maviiii61 şimdi yine iyi geçer de haftan arttıkça göreceksin geçmemesini 😊 22 haftadan sonra zaman durdu sanki
maviiii61 sehrengiz_8 bende 19 unda gideceğim ikili tarama için Allah nasip ederse bende cinsiyetini öğrenirim o zaman belki ☺️
Boncukk123 maviiii61 3.aya kadar gerçekten zaman geçmiyor bir de ağrılar bulantılar kasılmalar halsizlik olunca zaman duruyor sanki 15.haftadan gidiyoruz hala cinsiyet tahmin bile yok ilk 3 aya nazaran biraz daha ağrılar azalıyor ama baska şeyler çıkıyor bu sefer de hamd olsun bu günümüze ☺️🌸
gokceekus17 maviiii61 bende 9+2 🥰 gerçekten cinsiyeti bende çok merak ediyorum. Zaman çabuk geçsin vakti zamanı gelince de evladımıza sağlıkla kavuşalım istiyorum 😊 hepimiz için sağlıkla geçsin günler inşallahh🤲🏻🤲🏻
MorKelebek54 maviiii61 12. Hactsdan sonra felan cok hizli geciyo merak etme. Suan 17 haftslik hamileyim zaman cok hizli geciyo gibi geliyo ama 8 9 10 haftalarimda cok cok yavasdi oyle boyle degil 12 13 hadtalardan sonra hizli geciyo hele ciksietini ogrendikten sonra cok hizli geciyo valla ben 14 haftamda ogrendim özelde sende ozele gidiyisan erken gorursunuz sonrasi su gibi akiyo gidiyo valla
maviiii61 MorKelebek54 bende özele gidiyorum, 19 unda ikili tarama için gideceğim belki görürüz cinsiyetini bakalım hayırlısı ☺️herkes öyle diyor cinsiyetini öğrendikten sonra hızlı geçer diyorlar ☺️
MorKelebek54 maviiii61 geciyo geciyo merak etme ciksietinden sonra insan dayanamiyo oda yapicaksa surekli oda bakiyo kiyafet bakiyo biz dimdiden odasini aldik bu hafta gelicek dun aksam biraz badanasini yaptim kalanini bu aksam yapacagiz