DidemUmut Kızlar merhaba ilk defa anket oluşturuyorum inşallah doğrudur☺️ gebeliğin ilk haftasındayim grip ildum ve bademciklerim şişmiş çok kötüyüm ilaç alamıyorum öneriniz varmı ne yapabilirim 🥺🥺
Ankara-58 DidemUmut ben 5 gündür çekiyorum cnm bademcik şişmesi burun akmasın balgam dolu göğsüm nefes darlığı çekiyorum ilac almadım.gecmesjji bekliyorum ılık suya limon bal katıp katıp içtim bide dinlen ılık duş al iyi geliyo
Sergul1425 DidemUmut bn gribi geçirdim nane limon ayva yaprağı falan kaynattım bide Meyve tükettim bol bol bnm daha kötüsü var alerjik rinit ve hiç nefes alamıyorum burnum hep tıkanık hep ağzım açık uyuyorum boğazım kuruyo çok fazla ilaç da alamıyorum maalesef grip yine geçiyo😀
DidemUmut Ankara-58 ıhlamur içtim bende dediğiniz gibi limonlu balli su duşta aldım hala kötüyüm biliyorum beklemekten başka çare yok ama ilk gebeliğim bişey içmeye de korkuyorum burda daha tesirli bişey öneren çıkar diye yazdım
Ankara-58 DidemUmut bekledim cnm.4 gün sabaha kadar oturdum uyku yok uyuyamadım nefes alamadığım icjn